CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Arslan, CHP Esenler İlçe Örgütü ile Esenler Avrupa Düğün Salonu'nda düzenlenen bir kokteylde buluştu. Çok sayıda partilinin katıldığı kokteyle CHP Beşiktaş meclis üyeleri İsmet Arslan, Mustafa Kantar, Yüksel Biçil, CHP Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı İlyas Adıgüzel de katılarak Arslan'a destek verdiler.





GEZMİŞ'İN YOLU BİZİM YOLUMUZDUR


Kokteyle katılanlara yönelik söz alan Arslan, konuşmasının başında bağımsız bir Türkiye için devrimci mücadele veren ve arkadaşlarıyla beraber dar ağacına gönderilen Deniz Gezmiş'in doğum günü olması münasebetiyle Gezmiş ve arkadaşlarını rahmetle anan Arslan, “Gezmiş’in inandığı ve uğrana canını adadığı yol bizim de yolumuzdur. Ülkemizde demokrasinin ve eşitliğin hakim olması için verdikleri mücadelenin takipçisi olacağız. Deniz Gezmiş'i ve arkadaşlarını bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.




Partisinin aldığı milletvekili adaylarını ön seçimle belirleme kararının aynı zamanda kendilerini iktidara götürecek önemli bir karar olduğunu ve bu kararla birlikte örgüt içinde büyük bir heyecan ve hareketliliğin ortaya çıktığını belirten Arslan, “Bu demokrasi şölenimizi iktidarla taçlandırmak için 7 Haziran'da hepimizin sandık başına gidip oylarımızı bizleri temsil edecek adaylardan yana kullanmanızı istiyorum. Ülkemizin üzerindeki kara bulutları söküp almanın birer meşalesi olmak istiyorsak çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmeliyiz. Bugün ön seçime yönelik gerçekleştirdiğimiz toplantılardan altıncısıyla sizlerle buluştuk. Esenler örgütümüzden isteğim, örgütünü hiçbir koşulda terk etmeyecek adaylardan yana oy kullanmasıdır. Aksi halde bizleri kişisel çıkarları doğrultusunda canları istediği zaman terk edecek kişiler temsil edecektir. Ben sizlere inanıyorum. Sizlerin de benim sizleri en iyi şekilde temsil edeceğime inanmanızı ve sizlerin desteklerini isteğim olduğunuzu bilmenizi isterim. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize bu gece bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu.





Arslan, daha sonra kendisine destek amaçla gelen partililerle bir süre halay çektikten sonra CHP’nin Eyüp ilçesinde düzenlediği örgüt toplantısına katıldı.
Fidan UĞUR-Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi