Zuhuratbaba Mahallesi Yüce Tarla Caddesi’ndeki seçim irtibat bürosunun açılış kurdelesini, CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Bakırköy eski Belediye Başkanı Naci Ekşi, CHP Bakırköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevilay Tuncel, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Çakır ve CHP 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Sait Yücel, eşi ve oğluyla birlikte kesti.
Seçim irtibat bürosunun açılışına, CHP eski ve yeni dönem İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Bakırköy İlçe Başkanı Celal Sevinç ve yönetim kurulu üyeleri, diğer ilçe başkanları ve yöneticileri, Bakırköy Belediye Başkan Yardımcıları, İBB ve Bakırköy Belediye Meclis Üyeleri, Bakırköy Kent Konseyi ve Kadın Meclisi, STK ve Dernek Temsilcileri, Milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.

“7 Haziran’da iktidara yürüyoruz”

Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılış öncesi konuşan Mehmet Sait Yücel “Cumhuriyet Halk Partisi olarak 7 Haziran’da iktidara yürüyoruz. Seçim sürecinde sokaktaki vatandaşlarımızın da Cumhuriyet Halk Partisi seçim sürecinin farkında olmasını istedik” dedi.
CHP’nin İktidara geleceğinin en önemli göstergelerinden biriniön seçim kararıyla yaşadıklarını, şimdiden parti içinde demokrasi şöleniniolduğunu belirten Yücel

“Örgütlerdeki motivasyon artmış durumda. Hep birlikte, hergün bir ilçemizde şenlik
havasında tüm aday adayı arkadaşlarımızla kendimizi ve örgütümüzü anlatmaya çalışıyoruz, destek istiyoruz
” diyerek konuşmasını sürdürdü.

“Sokağın ve örgütün sorunlarını Ankara’ya taşıyacak Milletvekilleri seçmeliyiz”

CHP Bakırköy eski ilçe başkanı olan Mehmet Sait Yücel, “Örgütümüze seçtikleri milletvekillerinin bir daha Ankara’dan değil, sokağa çıkacak, vatandaşın eline dokunacak ve iletişim içinde olacak, sokağın ve örgütün sorunlarını Ankara’ya taşıyarak gensoru verecek, takip edecek ve döndükten sonra örgüte anlatabilecek Milletvekillerini seçmek zorunda olduğumuzu anlatmaya çalışıyoruz” dedi.
Yücel, 29 Mart’ta CHP ÖrgütününMilletvekili adaylarını seçerken, örgütüne emek vermiş, belli bir birikimi olan, sokaktan kopmayacak, telefon numarası değişmeyecek olan adayları seçeceğine ve bu adaylarla birlikte de 7 Haziran’da iktidarı kucaklayacaklarına inandığını ifade etti.

“Emeğin en yüce değer olduğu ön plana çıkacak”

Cumhuriyet Halk Partisi geçen genel seçimlerde yüzde 32 oy aldığını, ancak yerel seçimlerde yapılan eğilim yoklamasının örgütte yaşanan heyecanla oyunu yüzde 39’a çıkardıklarını belirten Mehmet Sait Yücel CHP’nin 3. Bölgede bir belediye başkanlığı daha kazandıklarına işaret etti. “İnanıyorum ki, bu heyecanla oyumuzu yükselterek iktidara taşıyacağız. Cumhuriyet Halk Partisinde özgürlükler konuşulacak, kadına şiddet duracak, iş cinayetleri ortadan kalkacak, taşeronlaşma, rant paylaşımı, etnik din ve ırk kavramı ortadan kalkacak. Emeğin en yüce değer olduğu ön plana çıkacak. Türkiye’ye bir sosyal demokrasi iktidarı gelerek rantçı ve faşist iktidardan kurtulmanın sevincini hep beraber yaşayacağız” dedi.

Sait Yücel Kimdir?

1954 Diyarbakır doğumlu. Pertevniyal Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul ÜniversitesiEczacılık Fakültesi’den mezun olan Yücel, Bakırköy Zuhuratbaba Eczanesi Sahibi. Türk Eczacılar Birliği Yöneticiliği ve İstanbul Eczacı Odası Başkanlığı, Tüm Ecza Koop. Birliği ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Başkanlığı, 2004-2014 CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı yaptı. Mehmet Sait Yücel evli ve 2 çocuk babası.

Selvi Sarıtaç
 
Editör: Haber Merkezi