Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Kent Yaşam Gazetesi Haber Müdürü Tuncay Dağlı’yı, gazetecilik mesleğini objektif ve tarafsız yapması, örnek, duyarlı, başarılı ve üstün gayretli çalışmalarından dolayı kutlayıp, verdiği teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Görev yaptığı Sarıyer’den Kocaeli’nin Darıca ilçesine atanan Kaymakam (vali) Ömer Karaman için daire müdürleri dün akşam bir veda yemeği verdi. Meyyali restauranttaki yemeğe İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altıok (vali), İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Çin Başkonsolosu Gu Jingqi, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, eski AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, eski Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşkun, eski AK Parti İBB ve Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Halil Canarıkan, eski Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Yakup Güngör  Mutlu, eski Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, Sarıyer İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Fırat Işık, Emniyet Müdürü Murat Karakaya, Kaymakamlık daire müdürleri, İstanbul Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Keskin, Milli Emlak Müdürü, Sarıyer Milli Eğitim Müdürü, Sarıyer Malatyalılar Derneği Başkanı Serhan Bilgen, Ferahevler Mahalle Muhtarı Turan Öztürk ve kalabalık bir davetli grubu katıldı.

Yemekli davetin sunuculuğunu yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman yaparken, daire müdürleri adına Emniyet Müdürü Murat Karakaya, Kaymakam Ömer Karaman’a bir hediye takdim etti. Sarıyer Malatyalılar Derneği Başkanı Serhan Bilgen de, dernek adına Karaman’a bir plaket sundu.

Serhan Bilgen ve Mustafa Keskin yaptıkları konuşmalarla, Kaymakam Ömer Karaman için övücü sözler  kullanıp, Sarıyer’de kalıcı izler bırakan çalışmalarda bulunduğunu belirttiler.

İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altıok ise, kendisinin de Erzurumlu bir ailenin çocuğu olduğunu belirtip, Kaymakam Karaman’la aynı sokakta büyüdüklerini söyledi. Altıok, “Ağabeyim olarak gördüğüm Ömer Karaman’ın babası fırın işletirdi, bizim de bir marketimiz vardı. Ömer Ağabeyin de çalıştığı fırında üretilen ekmekleri alır, marketimizde satardık.  35 yılı aşan bir dostluğumuzun olduğu Ömer Ağabey her görev yaptığı yerde başarılı işlere imza attı, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğinden hiç kuşkum yok. Kendisine ‘yolun açık olsun’ diyorum” dedi.

Beş yıl görev yaptığı Sarıyer’den ev aldığını ve Darıca’ya atanmış olsa bile Sarıyer’den kopmayacağını söyleyen Kaymakam Ömer Karaman ise, “Bundan sonra ben de bir Sarıyerliyim. Buradan kopmayacağım. Ailemle buraya yerleştim. Darıca’ya gidiş gelişlerle görevimi yerine getireceğim. Sarıyer’de görev yaptığım sürede çok iyi günlerim oldu, hiçbir sorun yaşamadım. Bana destek olan tüm dostlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.


Gecede Kaymakam Ömer Karaman, Kent Yaşam Gazetesi Haber Müdürü Tuncay Dağlı’ya mesleğindeki başarılı, örnek ve duyarlı çalışmalarından dolayı bir teşekkür belgesi verip, ödüllendirdi.

Erzurumlu yerel bir sanatçının Halk Müziği konseri ve folklor ekibinin gösterisi ise gecenin renklerinden oldu.



















 

Editör: Haber Merkezi