Çatalca’da fabrikaları ziyaret eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Umut Oran, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın ve Erhan Güzel, ilçe merkezinde kurulan halk pazarını da gezerek tezgâh sahibi esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Çatalca’da önce sanayi kuruluşları ve fabrikaları dolaştı ardından DSİ 14.Bölge Müdürlüğü tarafından Çatalca Halk Eğitim Merkezinde Çatalca’yı ilgilendiren dere ıslahları ve taşkın korumaları hakkında verilen bilgilendirme toplantısına katıldı.

Umut Oran toplantının ardından Çatalca meydanında kurulu CHP Seçim standını ziyaret ederek burada CHP Kadın Kolları Üyelerine destek verdi.

ORAN VATANDAŞLAR TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Bir süre seçim standında kalan Umut Oran Belediye Başkanı Cem Kara ve Kadın Kolları üyeleri ile ve Çatalca köylerinin de alış veriş yaptıkları Çatalca’nın Perşembe günü kurulan pazarında gerek esnaf gerekse vatandaşlara parti seçim broşürlerini dağıtırlarken hal hatır sordu.

Çatalca CHP İlçe başkanı Halil Gök, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın ve Erhan Güzel’inde eşlik ettiği Umut Oran tüm gününü ayırdığı Çatalca’da en son durağı önceki gün geçirdiği trafik kazasında yaşamını kaybeden merhum Arif Telli’nin Çakıl Köyü Camiinde kılınan cenaze namazına katıldı. Senay BADUR- Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi