JLL Türkiye tarafından yönetilen Ankara’nın en seçkin alışveriş merkezlerinden Next Level AVM’nin kadınları hobi atölyeleri ile buluşturduğu online eğitimler, her geçen gün büyüyen katılımla devam ediyor.

Pandemi döneminin olumsuz etkilerini en aza indirmeyi, kadınlara yeni uğraşlar ve hobiler kazandırmayı hedefleyen atölye çalışmaları Aralık ayında da renkli atölyeler ile katılımcılarla buluşuyor.

Yaklaşan yılbaşı nedeniyle yeni yıl konsepti işlenen atölyelerde ilk hafta taş boyama ile başlayacak eğitimler, ikinci hafta yeni yıl şans keseleri ve üçüncü hafta ahşap yılbaşı çerçevesi ile devam edecek; ardından yılbaşı sofralarını süsleyecek dekoratif mumluk yapımı ile son bulacak.

Uzman eğitmenler tarafından alışveriş merkezinde çekilen eğitim videoları binlerce kadına ulaşırken; yine her hafta olduğu gibi nextlevelavm instagram hesabından yapılacak başvurular arasından yapılan çekilişle her atölye için şanslı 10 kadına atölye malzemeleri de AVM tarafından hediye edilecek.

Eylül ayı itibariyle başlayan ve cam boyamadan ahşap boyamaya, amigurumiden keçe yapımına; takı tasarımından makromeye kadar şimdiye dek 12 eğitimin gerçekleştiği atölyelerde 120 kadına da atölye malzemeleri hediye edildi.

Editör: Haber Merkezi