MECLİSİN HELALLEŞMESİ ÖRNEK OLMUŞTUR

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, beş yıllık görev süresince yapılan önemli çalışmalara vurgu yaparak, siyasette yaşanan anlaşmazlıklara rağmen birlik ve hoşgörü çerçevesinde bir 5 yılı geride bıraktıklarını ifade etti. Başkan Çebi, "Siyasette zaman zaman birbirimize karşı kırıcı olabiliriz. ancak önemli olan, birbirimizden özür dilemek ve helallik istemektir. Bugün burada karşılıklı özür dileyip, helallik istenmesi çok hoş bir davranıştır. Bu mecliste bulunmak, birbirimize karşılıklı saygı göstermek, hoşgörüyle yaklaşmak büyük bir şans. En önemlisi, insanî değerleri siyasetin kurbanı etmedik. Hiç kimseye ırk, renk veya milletiyle ilgili sorular sormadım. Kime oy verdiği ile ilgilenmeden hizmet ettim.

İBB'nin 'yalıtım yapılacak' dediği otopark halen açılmadı İBB'nin 'yalıtım yapılacak' dediği otopark halen açılmadı

ÇEBİ: HİZMET ETMEK BENİM İÇİN İBADETTİR

‘’Geçtiğimiz beş yıl içinde birlikte nice zorlukları aştık, Küçükçekmece’nin yararına güzel işlere imza attık, , Küçükçekmece’ye hizmet etmek benim için bir ibadettir. Bu süre zarfında gösterdiğiniz destek ve iş birliği için hepinize teşekkür ederim’’ Dedi.

TOPLANTININ SONUNDA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Kemal Çebi, meclis üyelerine teşekkür etmek adına her birine özel olarak seçilmiş çiçekler ve plaketler taktim etti. Son meclis toplantısının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne denk gelmesinin önemine de vurgu yapan Çebi, Onların azmi ve kararlılığı, toplumumuzun güçlenmesine önemli bir katkı sağlıyor. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, emekçi kadınlarımıza saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Sizlerle çalışmak benim için bir onurdu. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Küçükçekmece için daha nice güzel günlerde buluşmak dileğiyle" dedi.

Sümeyra DUĞAN / Kent Yaşam Gazetesi

Editör: Sümeyra Duğan