Gazeteci-yazar Tuncay Dağlı’nın gerçek bir hayat öyküsünü kaleme aldığı “Zor Yıllar” adlı romanı Puslu Yayınevi tarafından yayımlandı.

Bugüne kadar roman, öykü, şiir, gazetecilik ve deneme türünde 15 kitabı yayımlanan Tuncay Dağlı’nın Zor Yıllar adlı romanı okurlarıyla buluştu. Kitapevlerinde ve internet üzerinden satın alınabilecek kitabıyla ilgili konuşan Kent Yaşam Gazetesi Haber Müdürü Tuncay Dağlı, “Okurlarım bu romanımda dramatik olaylarla dolu gerçek bir hayat hikayesini bulacaklar. Kitabımın yayınlanmasında destek veren Puslu Yayınevi sahibi dostum Murat Bulut’a, kapak çalışmasını gerçekleştiren kardeşim Mustafa Erkemen’e ve tanıtım fotoğraflarını çeken eşim Elif Dağlı’ya çok teşekkür ederim” dedi.

TUNCAY DAĞLI 
Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü mezunu.
İzmir Yeni Asır (1982-84), Milliyet-Adana (1986-87) ve Hürriyet-Adana (1988-2000) gazeteleri ile Doğan Haber Ajansı (DHA) (2000-2006) Adana Bürosu’nda muhabir olarak çalıştı. 2007 başında geldiği İstanbul’da bir süre ulusal gazete ve televizyonlarda çalıştıktan sonra yerel gazeteciliğe geçiş yaptı. Halen haftalık Kent Yaşam Gazetesi Haber Müdürlüğü görevini yürütmekte olup, Sarıyer Kent adlı internet haber sitesinin imtiyaz sahibidir. Aynı gazetelerde köşe yazıları da yayınlanmaktadır.
 
Bugüne kadar  yayımlanan kitapları
 
Başkanlık Tutkusu (öykü-1998)
Ayrılıklar Olmasın (şiir-1999)
Morgdan Dünya (öykü-2000)
Çoban Yıldızı (şiir-2002)
Koltuk Düşkünü (öykü-2003)
Yol Parası (öykü-2005)
Bana hep seni seviyorum de (roman-2008)
Aşk seni istiyorum (şiir-2008)
Çekme lan.. (gazetecilik anı ve pratik muhabirlik-2008)
Kendini öptürmeyen başkan (2011-öykü)
Kırmadım satmadım yazdım (2012-makaleler)
Dedemin gözyaşları (2012-roman)
Sarıyer’in çocukları (2012-çocuk öyküleri)
Annemin çocukları (2014-roman)
Ali’nin gemileri (2015-çocuk öyküleri)
 
Birçok şiir ve öyküsü çeşitli edebiyat ve sanat dergilerinde yayınlandı. Fotoğraf ve şiir sergileri açtı. Gazetecilik alanında birçok başarı ödülünün sahibi olurken, AKSD (Adana Kültür ve Sanat Derneği) tarafından Kültür Sanat ve Başarı Ödüllerinden biri kendisine verildi. İstanbul’da düzenlenen ‘İstanbul’ konulu şiir yarışmasında ‘Bir İstanbul Bilirdim’ adlı şiiri ile birincilik ödülüne layık görüldü. İletişim Meslek Liseleri başta olmak üzere çeşitli lise, ilköğretim okulu ve öğrenci kulüplerinde öğrencilerle gazetecilik ve edebiyatla ilgili söyleşilerde bulunup, imza günleri gerçekleştiriyor.
Sarı Basın Kartı sahibidir.
 
Kent Yaşam
 
 
Editör: Haber Merkezi