Sarıyer Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan “Okur-Yazar Buluşması” adlı imza gününde aralarında gazetemizin Haber Müdürü gazeteci-yazar Tuncay Dağlı’nın da bulunduğu Sarıyerli yazarlar İbrahim Balcı, Bilge Karaduman ve Rezan Özger okuyucuları ile biraraya geldi.

BAŞKAN GENÇ: EDEBİYATÇI VE SANATÇILARA DESTEK OLMAK GÖREVİMİZ

Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen imza gününe katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yazarlardan imzalı kitaplarını aldı. Edebiyatçı ve sanatçılara her zaman sahip çıktıklarını söyleyen Başkan Şükrü Genç, “Geleneksel hale getirdiğimiz Sarıyer Edebiyat Günleri bı yıl çok daha geniş kapsamlı olacak. Çok sayıda yazar ve şairimiz yine okumayı seven vatandaşlarımızla buluşturacağız. Bu arada Sarıyer’deki okullarda okuyan ve Sarıyer Gençlik Eğitim Merkezleri’ne devam eden öğrencilerimize de değişik yazarlarımızın kitaplarını hediye ederek, okuma alışkanlığı edinmelerine destek veriyoruz. Sarıyer’de yaşayan ve imza gününe katılan yazarlarımıza çok teşekkür ederim. Onlar kalıcı ve topluma yararlı eserleri üretiyorlar, bizim de onlara destek olmamız görevimizdir” dedi.

 YAZARLARA SARIYERLİLERDEN BÜYÜK İLGİ

Sarıyerlilerin büyük ilgi gösterdiği imza gününe Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yanısıra Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun, Meclis Üyeleri, Aysin Günen, Fatik Eker, Ali Görgülüer, Sevim Yalınkılıç, Hayrettin Dereli, Sarıyerli siyasetçi ve milletvekili adayları Dr. Cengiz Alp ve Hülya Güntaş, eski Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, eski Meclis Üyesi Hacı Mehmet Bayraktar, CHP Kadın Kolları Başkanı Nihal Yeşilbaş, CHP Gençlik Kolları Başkanı Nihan Sabaz, CHP İlçe Yöneticileri Ayla Osmanoğlı Yiğit, Halil İbrahim Yücel, Saniye Süzer, Türk Kadınlar Birliği Sarıyer Şube Başkanı Hülya Demir, eski MHP Belediye Meclis Üyesi Oğuzkan Yüksel, eski BBP İlçe Başkanı Hüseyin Koç, gazeteciler İrfan Terzi, Emin Ayyıldız, eski CHP Kadın Kolları Başkanı Servet Nadir ile çok sayıda kitap dostu etkinliğe katılanlar arasında yer aldı.
(Kent Yaşam)




 

Editör: Haber Merkezi