Ümraniye Belediyesi gençlere yönelik dikkat çeken projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Düzenlenen etkinlikler sayesinde gençlerin sosyal ve kişisel gelişimlerine önemli ölçüde destek olunuyor. Bu kapsamda çok yakında gençler için yeni bir çalışma daha başlayacak. “Mustafa Armağan ile Tarih Atölyesi” adlı projede Ümraniyeli gençler Tarihçi-Yazar Mustafa Armağan’la bir araya gelerek, alacakları eğitimle tarih bilinci kazanacak.

GENÇLER YAN ETKİNLİKLERE DE KATILMA FIRSATI YAKALAYACAK

İki ay sürecek olan “Mustafa Armağan ile Tarih Atölyesi”nde gençlere; Cemil Koçak’ın Tarihin Buğulu Aynası, Necip Fazıl Kısakürek’in Sultan Vahidüddin, John Lukacs’ın Modern Çağın Sonu, Ziya Nur Aksun’un Dündar Taşer’in Büyük Türkiyesi ve Mustafa Armağan’ın Avrupa’nın 50 Büyük Yalanı adlı kitaplar okutulacak. Atölye çalışmasında gençler ayrıca yan etkinliklere de katılma fırsatı yakalayacak. Bu etkinlikler arasında tarihi mekân ziyaretleri, katılımcılara özel imza günü ve tarihi ya da manevi açıdan önemli bir insanı ziyaret yer alacak.

“Mustafa Armağan ile Tarih Atölyesi” projesiyle; tarihe merakve yeteneği olan gençleri tespit edip, usta-çırak ilişkisi üzerinden tarih şuuru kazandırmak hedefleniyor. Katılımın kontenjanla sınırlı olduğu atölye eğitimleri 10 Şubat’ta Ümraniye Belediyesi hizmet binasında başlayacak.

Başvurmak isteyenler aşağıdaki linke tıklayabilirler:

https://ebelediye.umraniye.bel.tr/Anket/Index?id=62

Editör: Haber Merkezi