"ığdırına dön" klibiyle Iğdırlıların gündeminde yer alan Iğdır'lı Sanatcı Latif Ayyıldız, 4 Mayıs'ta Iğdır'da vereceği konseri iptal etti. CHP Iğdır il başkanlığınca organize edilen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nunda katılacağı mitink ve öncesindeki Latif Ayyıldız konserinin iptali konusunda kısa bir açıklama yapan Ayyıldız şunlara değindi"

Iğdırlı hemşerilerimden ve dostlarımdan özür diliyorum
7 Haziran Milletvekili seçimleri öncesi CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nunda katılacağı Iğdır mitinginde konser vermek üzere davet edilmiştim. CHP Iğdır Milletvekili adayı Sayın Adil Aşırım tarafından gerçekleşen ve biranlamda da ön anlaşma yaptığımız Iğdır konserim öncesi beni rahatsız eden bazı algı ve söylemlerden rahatsızlık duydum. Bu algı bana Iğdırda hiç bir siyasi partinin etkinliğinde olmamam gerektiğini gösterdi.
Benim Iğdırlılara, Iğdırlılarında bana olan sevgisine zarar gelmemesi için ve herkese aynı mesafede olduğumu, tek amacımın güzel Iğdırımızın huzurlu bir seçim süreci geçirmesidir. Bu temelde tüm adaylara ve siyasi partilerimize başarılar diliyorum.
Kent YAŞAM GAZETESİ 

Editör: Haber Merkezi