Beşiktaş Belediyesi’nde gerçekleştirilen hediye törenine Başkan Murat Hazinedar, Pascal Nouma ve çok sayıda engelli vatandaş katıldı. Engelliler, Pascal Nouma’ya büyük ilgi gösterirken, Nouma da bu ilgiyi kırmayarak engellilerle birlikte bol bol fotoğraf çektirdi. İmzalı Beşiktaş formalarını alan engelliler, elleriyle kartal pençesi hareketi yaparak objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.

Pascal Nouma’ya teşekkürlerini ileten Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “Çocuklar onu görünce çok heyecanlandılar. Zihinsel engelli, bedensel engelli, down sendromlu çocuklarımız var. Down sendrom ile ilgili olarak derneğimizle çok yakın bir işbirliği içindeyiz. Engelli kardeşlerimizle ve aileleriyle birlikte olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



Başkanımızla birlikte böyle bir organizasyonda bulunmaktan dolayı çok büyük mutluluk duyuyorum. Bu arkadaşlarımıza kalbimden bir şeyler verebiliyorsam ne mutlu bana. Burada olmaktan onur duyuyorum” dedi.
Beşiktaş formasını alan engelli vatandaş ise “En büyük Beşiktaş başka büyük yok” diyerek arkadaşlarını coştururken, etkinlik hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

FİDAN UĞUR / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi