Çektiği videolar ile sosyal medyada ünlenen ve “ablan star bebeğim” sözüyle fenomen olan Caner Çalışır sosyal medyanın sevilen yüzlerinden biriydi. Bir süredir çoklu organ yetmezliği sebebiyle hastanede tedavi gören Caner Çalışır, 10 Haziran 2020 tarihinde vefat ederek sevenlerini yasa boğmuştu. Vefatının ardından Kerimcan Durmaz, Selin Ciğerci, İrem Derici, Demet Akalın gibi ünlülerin duygu yüklü taziye mesajları ile üzüntülerini dile getirdikleri görülürken, Caner Çalışır’ın en yakın arkadaşlarından Cemal Can Canseven’in sessiz kaldığı gözlerden kaçmadı.

Caner Çalışır, ölümünden 3 gün önce bir arkadaşına vefasızlıktan ve yalnızlıktan yakınmış, “Cemal Can olsaydı beni yalnız bırakmazdı” dediği ortaya çıkmıştı. Buna rağmen Cemal Can Canseven’in Caner Çalışır’ın ölümüne dair hiçbir açıklamada bulunmaması kafaları karıştırdı.

 “Arkadaşımla bayramlaştım, mekanın cennet olsun” mesajıyla Caner Çalışır’ı ne kadar sevdiğini bir kez daha gösteren Cemile Kaya, Caner Çalışır’ın ismini bile ağzına almayan Cemal Can Canseven’i kınadığını açıkladı. Gönderisini “çok üzgünüm, moralim mozuk” diye bitiren Cemile Kaya’ya yorumlarda birçok kişinin hak verdiği görüldü.

Cemile Kaya’nın sosyal medyada kısa sürede yayılan bu paylaşımının ardından, Cemal Can’ın tatil gönderilerinin ardı arkası kesilmezken niçin yakın arkadaşının vefatına dair paylaşımda bulunmadığı kafalarda soru işareti yarattı. Cemal Can’ın vefasız hareketine karşı tepki gösteren Cemile Kaya’ya ise yorumlarda destek yağıyor. Cemal Can’ın sessizliğine dair tepkiler büyürken, Caner Çalışır’ın hatırasını yaşatmaya devam ettiği için Cemile Kaya sosyal medyadaki takipçilerinden destek almaya devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi