Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral, dün öğle saatlerinde kalp krizi geçirdi. Çocuklarının bakıcısının fark etmesi üzerine durum sağlık ekiplerine bildirildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Oral, Muğla Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 53 yaşındaki Oral, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Serdar Oral'ın cenazesi Kanlıca Mezarlığı'na defnedildi.

Özgü Namal Cenazeye Katılamadı.

4 yıl önce oyunculuğu bırakan Özgü Namal ve Serdar Oral, Muğla'da bir çiftlik evi kiralayarak hayatlarını orada sürdürme kararı almıştı. Pandemi tedbirleri nedeniyle yaklaşık 20 kişinin katıldığı cenazeye, Özgü Namal katılamadı. Namal, mezarlığa "Biricik eşim ve babamız" yazılı bir çiçek gönderdi.

SERDAR ORAL KİMDİR? 

Serdar Oral, 2006 yılında bir solaryum firmasının genel müdürlüğünü yaptı. Daha sonra ise Fethiye'ye yerleşti. Burada uzun süre yoga ve nefes dersleri ile ilgilendi. Daha öncesinde iki evlilik yapan Serdar Oral'ın bu evliliklerinden toplam 3 çocuğu bulunuyor. Oral'ın ilk eşi Alman Engel Hornhuber'den iki çocuğu, ikinci eşi Pınar Akıncı'dan ise bir kızı var.

Kent Yaşam Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi