Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in Türkiye Distribütörlüğünü yaptığı SsangYong yetkili satıcısı Gürcan Otomotiv, Sarıyer – Zekeriyaköy’de muhteşem bir tanıtım gerçekleştirdi.


 
Zekeriyaköy’ün merkezi Çarşı’da oluşturulan açık hava tanıtım organizasyonuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. SsangYong Tivoli, XLV, Rexton W ve Korando Sports’un yanısıra daha birçok değişik modelin sergilendiği tanıtım sırasında SsangYong severlere keman dinletisi de sunuldu.


 
GÜRCAN OTOMOTİV SAHİBİ MUHABBET GÜRLEYEN: MÜŞTERİLERİMİZİN AYAĞINA GELDİK
 
Kapalı showroomlardan çıkarak müşterinin ayağına gitmeyi tercih eden SsangYong yetkili satıcısı Gürcan Otomotiv’in sahibi  Muhabbet Gürleyen, “Merkezimiz Maslak Atatürk Sanayi Sitesi’nde ancak yalnızca kendi binamızda değil, burada olduğu gibi açık ve kapalı değişik yerlerde tanıtım faaliyetlerinde bulunarak müşterilerimize daha yakın oluyoruz. Müşteri potansiyelimizin büyük bölümü Sarıyer ve Zekeriyaköy çevresi olduğu için bu kez müşterimizin ayağına biz gelelim istedik. Burada hem tanıtım gerçekleştirdik hem de test sürüşü yapma imkanı sağladık. İnsanların yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Bu tür organizasyonları gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.



SSANGYONG KOORDİNATÖRÜ FAHRİ BERK GÜRSEL: HEM OTOMOTİV HEM DE TESİSLEŞMEDE ÇOK İLERİDEYİZ

Gürcan Otomotiv’in Zekeriyaköy’deki tanıtım aktivitesine gelen Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Ltd. Şti. YMY Koordinatörü Fahri Bek Gürsel ise Güney Kore’de üretilen SsangYong marka araçların ülkemizde de çok fazla kullanıcısı olduğunu belirtti. SsangYong’un otomotiv kadar tesisleşmeye de önem verdiğini ifade eden Gürsel, “Türkiye’nin en büyük SsangYong tesisi Ankara’da. İstanbul’daki en büyük tesisimiz ise Yenibosna’da. Çorlu’daki tesisimiz de Trakya bölgesinin en büyük tesisi olarak hizmet veriyor. SsangYong olarak yalnızca satış değil, satış sonrası hizmetlerimize de çok önem veriyoruz. Müşterilerimize yedek parça sıkıntısı yaşatmadığımız gibi, aracını satmak isteyenlere de kolaylık sağlayıp, takas, müşteri adına satış yapma ya da satılan aracı alma gibi avantajlar da sunuyoruz” diye konuştu.



4×4 uzmanı Güney Koreli SsangYong, Ekim ayı boyunca Korando Sports, Tivoli ve XLV modellerinde 30.000 TL için 30 ay %0,79 faiz avantajı sunuyor.  
Ayrıca SsangYong 31 Ekim’e kadar tüm modellerinde 9.000 TL’ye varan takas desteği ile birlikte test sürüşüne gelen müşterilerinin araçlarının ücretsiz kontrolünü de yapıyor. Kampanyalar ve SsangYong modelleri ile ilgili tüm bilgilere www.ssangyong.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

(Tuncay DAĞLI/Kent Yaşam)






 
Editör: Haber Merkezi