Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 3.Bölge Milletvekili Gökhan Türkeş Öngel seçim çalışmalarına kendi bölgesinde devam ediyor. Yaptığı çalışmalar ve gerçekleştirdiği ziyaretler ile MHP tabanında sempati ile karşılanan Öngel,10.sırada olmasına rağmen vatandaşlar tarafından mecliste bulunması gereken vekil adaylarından biri olarak gösteriliyor.

EN DİKKAT ÇEKİCİ VEKİL

Bilindiği gibi yaklaşan 24 Haziran seçimlerine ‘Cumhur İttifakı’ çatısı altından giren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayları kendi bölgelerindeki seçim çalışmalarına aktif olarak katılırken gerçekleştirdikleri ziyaretler ile vatandaşların desteklerini talep ediyor. İstanbul 3. Bölge’de ise en dikkat çeken isimlerden biri olan MHP’li vekil adayı Gökhan Türkeş Öngel’de bölgesinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile partili partisiz vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

ZAFER MHP’NİN OLACAK

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde bölge halkı ile bir araya gelen, halkın sorunlarını dinleyen ve sorunların çözümüne dair çözüm önerilerini anlatan Öngel, “Cumhur İttifakı ile ülke istikrarı sarsılmaz bir zemine oturacaktır. 24 Haziran seçimlerinde zafer MHP’nin olacaktır” diyor.

GENÇLER VE KADINLAR ÖNCELİĞİ

Hemen hemen her kesimden vatandaşlarla bir araya gelen Öngel, özellikle gençler ve kadınlara ayrı bir önem veriyor. Gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu ve sahip çıkılması gerektiğini konuşmalarında dile getiren Öngel, kadınlar için ise, “Bu ülkenin en zor şartlarında ülke savunması için canını vermekten geri durmayan tüm kadınlarımız bizler için önemlidir. Onlar, ayaklarının altında cenneti taşıyan ve ülkenin umudu olan gençlerimizi geleceğe taşıyanlardır” dedi.

ÜLKENİN TEMİNATI

Seçim bölgesindeki çalışmaları ile MHP’nin seçimlerden ciddi bir zaferler çıkacağını iddia eden Öngel, ziyaretlerde gözlemlendiği kadarıyla halkın MHP’ye ciddi bir teveccüh gösterdiğini belirterek, “Halkımız neyin ne olduğunu bizden çok daha iyi biliyor. Bizler ziyaretlerimizde de görüyoruz ki bu ülkenin MHP’ye bu süreçte çok daha fazla ihtiyacı vardır. Cumhur ittifakı bu ülkenin teminatıdır” ifadelerini kullandı.

Bilal ÇIĞRIM-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi