Son iki sezondur şampıyonluğu son maçlarda ve 1 puanla kaybeden Iğdır Aras Spor Kulüp Başkanı Hasan Aras,kente yeni atanan Vali Enver Ünlü'yü makamında ziyaret etti. Başkan Aras, Vali Ünlü'ye isminin yazılı olduğu 76 numaralı forma ve atkı hediye etti. Formayı ve atkıyı alan Vali Ünlü, Iğdır Aras Spora destek sözü verdi. 

Vali Ünlü "Spor barış, kardeşlik ve birlik demektir”

Iğdır’ın plaka numarası da olan 76 numaralı formayı aldıktan sonra başkan Aras’a teşekkür eden Vali Ünlü özetle şunlara değindi "Spor barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik aracıdır. Futbolcularımızın kurallara riayet eden, centilmence mücadele etmelerini istiyoruz. İlimize yakışan bir üst ligde,Profesyonel ligde oynamaktır.Şehir olarak kenetlenmemiz lazım herkesin bu takıma destek olması lazım dedi.

Iğdır Aras spor Kulüp Başkanı Hasan Aras, amaçlarının hem Türkiye Kupası hem de Ligde başarıyı yakalamak olduğunu bildirdi. Aras,3 yıldır bu ligde oynadıklarını ve her yıl şampiyonluğu kaçırdıklarını belirterek,Şehir olarak hep birlikte hareket ederek 3. lige çıkmalıyız. Bu temelde bizler tüm imkanlarımızı kullanarak takımımızı bir üst lige çıkarmanın çabasını gösterirken, bazen maddi bazende manevi desteğe ihtiyaç duymaktayız. Sizden önce olduğu gibi sizinde valilik makamı ve ilimizin valisi olarak yanımızda olacağınıza inancımız tamdır dedi. Konuşmalardan sonra Kulüp Başkanı Hasan Aras Vali Ünlü'yü Kulübün Fahri Başkanı yaptıklarını açıkladı.

Kent Yaşam-IĞDIR

Editör: Haber Merkezi