BAHÇELİEVLER- Ak Parti Bahçelievler İlçe Teşkilatı, yaklaşan yerel seçim öncesi 8 mahalle başkanlığında isim değişikliği yaptı. Eski ve yeni mahalle başkanları, düzenlenen devir teslim töreninde bir araya geldi. Devir teslim töreninin ardından görevi bırakan mahalle başkanları için yemek organizasyonu düzenlendi. Yemeğe Ak Parti İstanbul İl Yönetimi Kurulu Üyesi Temel Sirkeci, Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Av. Ramazan Açıkgöz ile İlçe Yürütme Kurulu katıldı.

Mahalle başkanlarının yanı sıra ilçedeki görevlerini bırakan idari amir İbrahim Karahan, sekretarya personelleri Ayfer Ulgar ve Birgül Tekdemir’e yaptıkları çalışmalardan ötürü plaket verildi.

YENİ ZAFERLER ELDE EDECEĞİZ

Teşkilatta görev yapmış önceki mahalle başkanlarına plaketlerini takdim eden İlçe Başkanı Av. Ramazan Açıkgöz, “Görevlerini devreden mahalle başkanlarımıza yaptıkları özverili çalışmalardan ötürü çok teşekkür ediyorum. Görevlerini devir eden mahalle başkanlarının ilçe komisyonlarında görev alacağını söyledi. Bizim siyaset anlayışımızda makamlar gelip geçicidir. Önemli olan nerede olursak olalım verilen görevleri layıkıyla yerine getirebilmektir. Bu anlayışla yaklaşan yerel seçimlerde de yine çok çalışacak ve yeni bir zafer elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İşte değişen mahalle başkanları:

Fevziçakmak Mahallesi başkanlığına;Ömer Erdem

Yenibosna Merkez Mahallesi başkanlığına;Ayhan Bilici

Şirinevler Mahallesi başkanlığına;Murat Karahaner

Ulubatlı Mahallesi başkanlığına;Galip Pektaş

Kuleli Mahallesi başkanlığına;Ramazan Karamercan

Soğanlı Mahallesi başkanlığına;Mehmet Karalı

Hürriyet Mahallesi başkanlığına;Muammer Hancı

Bağlar Mahallesi başkanlığına;Faruk Atıcı

Elizan ALTUNUFAĞI

Editör: Haber Merkezi