Yaşanan kazanın hemen ardından olay yerine gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, olay hakkında bilgi alırken yapılan çalışmaları inceledi.
 


Büyükçekmece Belediyesi ekipleri destek verdi
 
Olumsuz hava koşullarının günlük hayatı olumsuz etkilediği İstanbul Büyükçekmece'de fırtına nedeniyle bir vincin devrilmesi sonucu E-5 karayolu trafiğe kapandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi ekipleri vincin kaldırılması ve yolun yeniden trafiğe açılması için anında çalışmalara başladı. Bu arada yolun trafiğe kapanması sonucu toplu taşıma araçlarında mahsur kalan vatandaşların ulaşımı da, Büyükçekmece Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sağlandı.
 


“Canla başla çalıştılar”
 
Olay yerinde incelemelerde bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kaza sonucu can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu belirterek; “Maalesef olumsuz hava koşulları nedeniyle vincin devrilmesi sonucu E-5 karayolu trafiğe kapandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi ekipleri yolun yeniden trafiğe açılması için anında çalışmalara başladılar. Halkımızın mağdur olmaması için canla başla çalışan Büyükşehir Belediyesi ve belediyemiz ekiplerine teşekkür ediyorum. Hepimiz için geçmiş olsun” ifadesini kullandı.
 
 
 

Editör: Haber Merkezi