Ak Parti’nin belediyecilik anlamında çok başarılı olduğunu dile getiren Akot, “artık Avcılar’a da Ak Partili bir başkan gerekiyor. Partim ve ben Avcılar’a daha çok yazık olmasın artık yeter Vakit tamam diyoruz” şeklinde konuştu. Avcılar halkının yerel hizmetlerden memnun olmadığını vurguladı. “Avcılar’ımızı hizmete doyurmamız lazım onları mutlu etmek o kadar da zor değil. Belediyecilik halkla, esnafla olmak demektir biz onlar için varız” dedi.

 Mustafa Akot konuşmasının çoğunu Avcılar’ın sıkıntılarına ayırırken bu sıkıntılara getirebileceği çözümler hakkında da bilgiler verdi. Tahtakale mahallesinin imar sorunu olduğunu, yeni bir imar düzenlemesiyle bu sorunların hepsini gidereceğini belirtti ve aynı zamanda mevcut olan ulaşım ve otopark sorununun da tarihe karışacağını söyledi.

“Avcılara Baktığımızda Avcılar’ın çok büyük bir borcu Var. Hizmet Yok Ama borç çok şuanda Avcılar’ın Durumu İyi Değil” ifadelerini kullanan Mustafa Akot “Ak Parti Olarak Biz Belediyeye geldiğimizde bu sorunları ortadan kaldıracağız “ dedi.

Avcılar’ı birleştireceğiz

Gençlere ve eğitime verdiği önemle bilinen Akot, Avcılar’ın e5 yolu ile ikiye bölündüğünü, yolun bir tarafında merkezin diğer tarafında ise üniversitelerin kaldığını ve bu durumun öğreciler ve esnaf için olumsuz sonuçlar doğurduğunu belirtti ve yolun sağ ve sol tarafını birleştireceğiz dedi.

O yıldızı yeniden parlatacağım

Avcılar’ı , gölüyle deniziyle en büyük sahili ile 39 ilçenin en farklı olanı olarak nitelendiren  Akot,” elimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz alanımız var güzel ilçemiz var ama maalesef hizmet yok. Avcıların yıldızını söndürdüler ve ben o yıldızı tekrar parlatacağım”  diyerek sözlerini bitirdi ve herkese teşekkürlerini sundu.

KENT YAŞAM / ŞABAN KARADUMAN

Editör: Haber Merkezi