CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat, ilçede seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında sivil topum kuruluşları ve dernek temsilcileri ve üyeleriyle biraraya gelen Akpolat, bu kez Sivas Gölova Yaylaçayı Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Yüksel Demirbaş, dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Beşiktaş’ta önemli bir nüfusa sahip olan Yaylaçayı Köyü Dernek Başkanı Yüksel Demirbaş, Akpolat’ın kendilerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretten dolayı Akpolat’a teşekkür etti.

Seçime kısa bir süre kalması üzerine çalışmalarına hız verdiklerini ve Beşiktaş’ta sıkılmadık el bırakmamaya özen gösterdiklerini belirten Akpolat, ‘Siyaset yapmadan önce toplumsal çalışmalarıma derneklerde başladım. Derneklerimizin yaşadığı sıkıntıları ve sorunları biliyorum. Siyaset hayatımda da sivil toplum kuruluşlarımız ve derneklerimizle ilişkilerimizi hiç kesmedik. Belediye Başkanı olarak seçildikten sonra da Beşiktaş Belediyesi’nin sizlerin bir evi olduğunu bilmenizi isterim’ dedi.

Beşiktaş’ın önemli sorunları olduğunu ve tüm sorunlara yönelik projeleri hazırladıklarını belirten Akpolat, ‘Çözüm projelerimiz oluştururken Beşiktaş’taki STK’lar, derneklerimiz ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu buluşmalarımızın ana hedefi vatandaşlarımızın yaşadığı gerçek sorunları tespit etmekti. Bugün ülkemizin en önemli sorunu ekonomik kriz ve işsizliktir. Bizlerde yerel yönetim olarak yaşanan bu sorunlara nasıl çözümler üretebiliriz diye düşündük ve projelerimizi hazırladık. Beşiktaş’ın ulaşım, trafik gibi önemli sorunlarının en büyük kaynağı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’dir. İBB adayımız İmamoğlu seçilmesiyle sorunlarımız da daha kolay ve hızlı çözülecektir. ’ dedi.

Siyasette yaşanan gerginliğin artık son bulması gerektiğini belirten Akpolat, ‘Bizi kim nereye çekmek isterse istesin bizim bütün çabamız ülkemizin temel sorunlarına uygun çözümler üretmek ve ülkemizin normalleşme sürecine katkıda bulunmak olacak. İBB başkanımız umut vaat ediyor. Tertemiz bir başkan adayımız. Artık yerel yönetimde bir kan değişikliği olması gerektiğini düşünüyoruz. İnanıyoruz ki 31 Mart sabahı ülkemiz yepyeni bir güne uyanacak. Şimdiden hepinizin destekleri için yürekten teşekkür ediyorum’ dedi.

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi