BAKIRKÖY- Çok sayıda katılımcının davetli olduğu gecede söz alan Ataköy Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Genel Yönetmen ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Özcan Atamer, yayın hayatında 25 yılı geride bırakmanın gurunu yaşadığını belirterek, “Tarafsız yayın, kişilik haklarına saygı, haksızlıklarla mücadele, hırsızın, uğursuzun üzerine gitme, yasalara saygı ve toplumun çıkarlarını korumak en önemli değerlerimiz oldu” dedi. 

‘ASLA DEĞERLERİMDEN VAZGEÇMEDİM’

54 yıllık gazetecilik hayatının artık kendisini çok yorduğunu ifade eden Atamer, “Hayatımın sonuna kadar da değerlerimden vaz geçmeyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” diyerek katılımcılara böyle bir gecede kendisini yanlız bırakmadıkları için teşekkür etti.Bakırköy’de ikamet ettiğini ve mesleği dışında sade düz bir vatandaş olarakta sorumluluklarını hayatının son gününe kadar yerine getirmekten imtina etmeyeceğini söyleyen Atamer, Bakırköy’de yok olan kentlilik bilincinin pekişmesi içinde böyle geceler de dostlarla birlikte olmanın çok önemli olduğuna değindi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Çok sayıda Bakırköylü iş adamı, siyasetçi ve gazetecinin bulunduğu gecede sırasıyla söz alan konuklar, Ataköy Gazetesi sahibi Özcan Atamer’e yaptığı her çalışmada, kamuoyunun haber alma hakkı gibi önemli bir görevin yerine getirilmesinde emeği geçtiği, yapılması planlanan çalışmalara kamuoyunun nabzını tutarak yön verdiği,tarafsız ve ilkeli gazetecilik görevini en zor şartlar altında yürüttüğü için teşekkür ettiler.

KERİMOĞLU KATILMADI

Geceye katılan eski Belediye Başkanı Ahmet Çetinsaya, Bakırköy Eski Belediye Başkanı, Bakan ve Eski ANAP Genel Başkanı Ali Talip Özdemir, geçmiş dönem Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, 23. Dönem CHP Milletvekili Tayfur SÜNER, Gazeteci Yalçın Bayer, iş ve siyaset hayatının tanınmış yüzleri, bazı STK Başkanları ve çok sayıda gazeteci katıldı. Mevcut Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun 26 yıldır Bakırköy’de yayın yapan Ataköy Gazetesi’nin gecesine katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Kent Yaşam Gazetesi olarak, Ataköy Gazetesi’ne nice 26 yıllar diler, yayın hayatında başarılar dileriz.

Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi