Bizim Beylikdüzü Vakfı, Işıldak Kültür Sarayı'nda  'Kadınlar İsterse Dünyayı Değiştirir' temalı yemekli bir etkinlik düzenledi. Programa; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Bizim Beylikdüzü Vakfı Kurucu Başkanı Halis Kahriman, Bizim Beylikdüzü Vakfı Kadın Kolları Başkanı Kezban Coşkun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat, AK Parti İstanbul İl Yardımcısı Cihan Öztunç, AK Parti 3. Bölge Teşkilat Başkanı Metin Karakaş, AK Parti istanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Işık, AK Parti istanbul İl Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz, Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Seyithan İzsiz ve Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı katıldı.
Etkinlikte ilk konuşmayı Bizim Beylikdüzü Vakfı Kadın Kolları Başkanı Kezban Coşkun gerçekleştirdi.

KAHRİMAN: ŞER ODAKLARI KUDURDU


Daha sonra kürsüye gelen Vakfın Kurucu Başkanı Halis Kahriman, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 135 öğrenciye burs verdiklerini belirten Kahriman, 2018’de en az 250 öğrenciye daha burs vermek istediklerini söyledi. Almanya ve Hollanda ile yaşanan toplantı krizlerine de değinen Kahriman, “Bütün şer odakları Türkiye ile uğraşıyor.



Nedeni ise artık eski Türkiye yok. Cumhurbaşkanımız, ‘dünya 5'ten büyük’ dedi kudurdular. Madem ki dünya 5'ten büyük, o zaman bu dünyanın içerisinde de en büyüğü Allah'ın izni ile Türkiye'dir, sayın cumhurbaşkanımızdır" dedi.

ÖZTUNÇ: HAYIRLI BİR EVET DİLİYORUM

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat'ın kısa teşekkür konuşmasının ardından söz alan AK Parti İstanbul İl Yardımcısı Cihan Öztunç, toplantının ana temasının kadın olduğuna dikkat çektikten sonra, “Kadını feminizm masalları ile bir takım toplumsal mühendislik operasyonları ile değersizleştirmeye çalışıyorlar. Şu anda bir seçime doğru gidiyoruz.



Bu sadece kadınlarımızı değil tüm toplumu ilgilendiriyor. Rabbim hepimiz için doğru olanı nasip etsin. İnşallah 16 Nisan'da hayırlı bir evet çıkar" diye konuştu.

ATAŞ: YİNE MİLLETE GİDİYORUZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ta konuşmasında, her başları sıkıştığında millete gittiklerini hatırlatarak, “Yeni yönetim sistemi ile ilgili bir kez daha milletimize gidiyoruz. 16 Nisan'da ülkemizin geleceği ile ilgili milletimiz bir karar verecek” dedi.
Avrupa ülkeleri ile yaşanan sorunları da değerlendiren Ataş, 16 Nisan'da evet çıktığı taktirde Türkiye'ye karşı düşmanca tavırlar sergileyen ülkelerin kendilerine yeni bir pozisyon belirlemek zorunda kalacaklarını söyledi.  

Kent Yaşam
 
 

Editör: Haber Merkezi