İYİ Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ateş Ünal Erzen, bir gurup Bakırköylü ile bir araya geldiği toplantıda, yakın tarihte yaşanan bir olayı anlattı. Kendisinin de olaydan yeni haberdar olduğunu ifade eden Erzen, belediyelerin işyerlerine işletme ruhsatı verebilmesi için, itfaiye uygunluk belgesinin şart olduğunu aksi takdirde ruhsatın verilemeyeceğini hatırlatarak, “Bakırköy belediyesi söz konusu iş yeri için olumsuz gelen itfaiye raporunu photoshop ile olumlu hale getirmiş ve işletme ruhsatı vermiştir” dedi.

CAN VE MAL GÜVENLİĞİ HİÇE SAYILIYOR

Söz konusu olayı müfettişlerin incelediğini söyleyen Erzen, son dönemde verilen tüm işleteme ruhsatlarının incelenmesi gerektiğine inandığını söyleyerek, insanların can ve mal güvenliğinin hiçe sayıldığını belirtti. 

Photoshop ile olumsuz gelen raporu olumlu hale getirmenin, ne insani ne de ahlaki hiçbir etiğe uymadığını söyleyen Ünal Erzen, “Olumsuz gelen raporu, photoshopla olumlu hale getirmek resmen evrakta sahtekârlıktır. İsterim ki bu söylediklerim suç duyurusu kabul edilsin ve savcılık olaya el atsın. Savcı bey ister beni, ister mevcut belediye başkanını çağırsın, ismini, adresini, belgesini vereyim. İşte Bakırköy şu anda böyle bir zihniyet tarafından yönetiyor” diyerek yetkililere seslendi.

BAKIRKÖY ESENKÖY OLACAK!

Bakırköy’de son beş yıldır yaşananları duydukça yüreğinin acıdığını söyleyen Ateş Ünal Erzen, “Namuslular da, namussuzlar kadar medeni cesaret sahibi olurlarsa bu işler düzelecek” diyerek, buna benzer çok fazla örneğin olduğunu dile getirdi.

 “İsterse belediye başkanı kendisine iftira atıyorum diye gitsin beni savcılığa şikayet etsin” ifadeleriyle ‘hodri meydan’ diyen Ünal Erzen, seçmenlere seslenerek, “Bakırköy'de ittifak yapılmamasının nedeni de, Başkan Kerimoğlu'nun şahsıdır. Diğer aday adayarınından biri aday olmuş olsaydı, aday olmayacağımı defalarca söyledim. Bakırköy’ü bu zihniyetten hep birlikte kurtarmamız lazım. Yoksa Bakırköy yakında Esenköy olacak. ” dedi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi