Aday olma gerekçelerini ve düşüncelerini katıldığı her programda ivedilikle paylaşan Ünal Erzen, “Sosyal belediyecilik anlamında bıraktığımız hizmetlerin tamamına yakını yok olmuş. Devam ediyor gibi görünen hizmetlerden kreşler ve kız yurdu ise hem ücretlendirilmiş, hem de uzman kişiler tarafından yönetilmiyor” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ ve eşi Meltem Ünal Erzen’in de aralarında bulunduğu İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyeleri ile birlikte bir dizi gezi yapan Ateş Ünal Erzen, döneminde ücretsiz hizmet veren kreşlerde büyüyen İdil Koçak isimli çocuğun yakınlarına “Beni Ateş Başkan’ın yanına götürün” diye tutturduğunu duyunca duygulu anlar yaşadı.

ARTIK SEÇMENİM VE OYUMU SİZE VERECEĞİM

Ataköy Doğa ve Yaşam Derneği ziyaretinde, havanın güzel olmasını fırsat bilerek bahçede oturan kalabalığı gören Ataköylü 2 öğrenci de, kalabalığın sebebini duyunca Ateş Ünal Erzen’i görmeye geldiklerini söyleyerek, hafızalarında kalanları paylaştı. Tolga Cenkyılmaz isimli öğrenci, cüzdanından çıkardığı BAKKART’ı göstererek, “Ban artık bu kartımı kullanamıyorum Başkanım” dedi. Alp Dağarslan isimli öğrenci ise, çocukluğunda ailesinden ayrı olarak gittiği Fethiye yaz kampını hiç unutmadığını, çocukluğundan itibaren aklında kalan tek başkan isminin ve profilinin Ateş Ünal Erzen olduğunu söyleyerek, “Artık bir seçmenim ve oyumu size vereceğim” dedi.

ALİ KIRAN BAŞ KESEN TAVRI

Sonrasında Ataköy 4. Kısım Çarşı’da bir müddet esnaf ziyareti yapan Ünal Erzen’e, şikâyetlerini anlatan esnaf, mevcut yönetimin kurumsallıktan çok uzak olduğunu ve kimin yetkili kimin yetkisiz olduğunu anlayamadıklarını söyleyerek, “Eskiden belediyenin hizmet adamları vardı. Şimdilerde ise herkes başkan ve başkandan öte ‘Ali kıran baş kesen’ tavrında diyerek, şikâyetlerini paylaştı.

Bakırköylüler Derneği’ni de beraberindeki heyetle birlikte ziyaret eden Ateş Ünal Erzen, “Ben sizleri tanıyorum, sizlerde beni tanıyorsunuz. Tutamayacağım hiçbir sözü vermedim, verdiğim sözünde sonuna kadar arkasında oldum. Hiç merak etmeyin Bakırköy iyi olacak” dedi.

Kendisini görmeye gelen kadın muhtar adaylarına da başarılar dileyen Ateş Ünal Erzen, “Bir kadın gülümsemeden kimsenin gülmeye hakkı yok” diyerek, belediye başkanlığına bir dönem için talip olduğunu, bu kez belediyeyi hem emin ellere, hem de bir kadın eline teslim etmek isteğinin de en büyük arzusu olduğunu belirtti.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi