“EMEĞİM, PARTİM VE ÖRGÜTÜMÜN ADAYIYIM”

CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nın 14 Kasım’da gerçekleşecek Olağanüstü Kongresi için geri sayım başladı. Gerçeklecek kongrede aday olduğunu belirten Av. Hıdır Tanrıverdi’den sonra Av. Tamer Özcanlı da başkanlığa aday olduğunu açıkladı. ‘’Şişli Heyecanlı, Av. Tamer Özcanlı’ sloganı atan çok sayıda partililerin ilçe binasında karşıladağı Av. Tamer Özcanlı, ‘Emeğimize, partimize ve örgütümüze güvenerek aday oldum’ dedi. CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda salonda bulunan çok sayıda partiliye seslenen Özcanlı, ‘Çocukluğumdan beri sol mücadelenin içindeyim. Sol mücadelenin içinde olmaya gayret gösterdim. 2010 yılından beri Cumhuriyet Halk Partisi’nde gençlik çalışmalarında, çeşitli kurul ve komisyonlarda çalışarak görev aldım. CHP Şişli’nin duvarlarını yapıştırdım, pankarlarını astım, şu an oturduğunuz sandalyelerde sabahladım. Hiç kimsenin adayı değilim. Sadece emeğimiz. Partimize ve örgütümüze güveniyorum’ diye konuştu.  

“ÖRGÜTÜMÜZ HİÇ KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİLDİR”

Kendisini destekleyen, desteklemeyen her üyenin Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir parçası olduğunun bilincinde olduklarını ve tüm parti üyelerine yoldaşlık anlayışıyla yaklaştıklarını belirten Özcanlı, ‘Biz sadece örgütün tekelinde olduğunu değerlendiren her türlü anlayışa karşıyız. Birlik ve beraberliğimize zarar verecek bu tarz tutumları kabul etmiyoruz. İkna edemediğimiz yoldaşımız  varsa gelip bu manzarayı görebilirler. Örgüt burada’ dedi.

‘YERELDE KAZANILAN BAŞARIYI, GENELE TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

CHP Şişli ilçe Başkan Adayı Av. Tamer Özcanlı daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü; Sadece Şişli’de değil İstanbul’da Kırmızı isim babası biziz. Kırmızı bir siyasi anlayışı temsil eder. Bu anlayışın taşıyıcısı olarak karşınızdayım. Önümüzdeki süreçte ülkemiz için kritik bir 2023 takvimi var. Olası bir erken seçimde başarısız olma lüksümüz yoktur. 2019 yılında yerelde kazanılan başarının genele taşınması için birlik ve beraberlik içinde, tüm örgütümüzle uyumlu aynı zamanda belediyemizle eşgüdümlü çalışmalar içinde olacağımız sabit. İlçemizin fiziki koşularının yetersiz olduğunu biliyoruz. Bu konuda ilçe başkanı olarak yönetim kurulu üyelerimizle ciddi bir çalışma yürüteceğiz. Her konuda olduğu gibi bu konuda da örgütümden destek isteyeceğim.

“TÜM ENERJİMİZE TOPLUMA HİZMET İÇİN HARCAYACAĞIZ”

Ülkemiz AKP faşizminin boyunduruğunda zor bir süreç geçiriyor. Genel başkanımız iktidar partisinin grup toplantılarından tehdit ediliyor, kamu kaynakları peşkeş çekiliyor, en temel haklarımızın dahi özüne dokunuluyor. Ülke yangın yeriyken topluma harcamamız gereken enerjimizi örgüt içindeki meselelere tüketemeyiz. Henüz 6-7 yaşlarında deneyimlediğim 94 yıllarındaki hataların tekrar etmesine izin verilemez. Başta genel başkanımız, genel merkezimiz, il örgütümüz ve ilçe örgütlerimizle birlik ve beraberlik içinde bir anlayışla hareket etmeliyiz. Hiçbir partilimi sosyal medyada şahsi meselelerime alet etmedim, başabaş yoldaşlık kültürünü tamir etmeye geliyorum. Başta da söylediğim gibi partimizin bir evladı olarak karşınızdayım. Bu hedefime ve azmime destek verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Biz yoldaşız.. Bizi desteklesin desteklemesin her yoldaşımızla kol kola olacağız. Bu anlayışı Şişli’Ye yerleştireceğim. FİDAN UĞUR / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi