TEK KİŞİLİK BANKLARDA OTURDULAR

 Bağcılar’da sayıları 35 bini aşan yaşlılar, kendileri için çimleri biçilip, temizlenerek kullanıma hazır hale getirilen parkları doldurdular. Kimi eşiyle kimi de yanında refakatçisiyle parklarda yürüyüş yaparken, kimi de Bağcılar Belediyesi tarafından özel olarak üretilen tek kişilik sosyal mesafe banklarında oturarak güneşin tadını çıkardılar.

KOLONYA VE ŞEKER İKRAM EDİLDİ

Bağcılar’da yaşayan ve sokağa çıkma hakkını kullanan 65 yaş üstü ilçe sakinleri için Kestane Bahçesi’nde özel Ramazan Bayramı programı hazırlayan belediye ekipleri,  alanda bulunan tüm vatandaşlara kolonya, şeker, yiyecek ve içecek ikramında bulunuldular.

BAŞKAN ÇAĞIRICI, BAYRAMLARINI KUTLADI

Park alanında buluşan vatandaşlar, sosyal mesafe kuralına uyarak önce kendi aralarında bayramlaştılar. Daha sonra Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı bir görevli aracılığıyla telefonla bağlanarak vatandaşların bayramını kutladı. Çağırıcı, 65 yaş üstü vatandaşlara bitaz daha sabırlı olmamız gerektiğini söyleyerek “Rabbim İnşallah kucaklaşarak bayramlaşacağız günlere de bizleri nasip etsin diyorum. Hepinize hayırlı ve bol uzun ömürler diliyorum” dedi.

UZMAN PSİKOLOG MORAL VERDİ

Bağcılar Belediyesi uzman klinik psikologlarından Doğan Semih Toy da yaşlılara yaptığı sunumla moral verdi. Pandemi sürecini hep birlikte atlatacağımızı belirten Toy, “Bu zorlu süreçte sizlerin göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü sizleri tek tek tebrik ediyorum. En büyük sıkıntıları atlattık. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Biraz daha evde kalacağız sonra hep beraber eski günlere döneceğiz. Biz her zaman hizmetinizdeyiz. İhtiyaç duyduğunuz her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

Kent Yaşam Gazetesi

Editör: Haber Merkezi