Ak Parti İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane ve Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayı eski MHP İlçe Başkanı Ahmet Altun’un da izlediği son meclis toplantısında Ak Parti Gurup Sözcüsü Servet Toraman, meclis başkan vekili Mahir Çelik’e çiçek taktim ederek, güzel bir meclis dönemi geçirdiklerini ifade etti.

İyisiyle kötüsüyle 5 yıllık bir dönemin çok çabuk bittiğini, Bakırköy’de meclis üyesi olmanın büyük bir onur olduğunu ifade ederek kısa bir konuşma yapan Ak Parti Gurup Sözcüsü Servet Toroman, tüm meclis arkadaşlarına iş ve siyaset yaşamında başarılar diledi.

CHP Gurubu adına söz alan Muzaffer Şahin’de, tüm meclis arkadaşlarına olumlu yada olumsuz tüm eleştirileri için teşekkür ederek, siyasi partilerin ülke ve ilçe sorunlarının çözüm merkezi olduğuna inandığını ifade ederek, sokakta da siyaset yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Yeni dönemde meclis listesinde yer almayan CHP’li Muzaffer Şahin, partilerinin iktidarı ve seçilecek arkadaşları için de çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Mevkiler gelip geçer ama gerçek siyaset sokakta da yapılır” dedi. “Ülkemizle, ilimizle ve ilçemizle ilgili sorunlarımız var ve en önemlisi gelecekle ilgili kaygımız var” diyerek konuşmasını sürdüren Şahin, siyasetin en güzel duygusunun, tanımadıkları insanlar için gönüllü olarak çalışmak olduğunu söyledi.

Toplantıda söz alan CHP’li Meclis Üyesi Ziya Çıkıt’ta, birlikte geçirdikleri bir dönemin son toplantısında tüm meclisin bir arada olmayışından dolayı üzüntüsünü dile getirerek, “Gönül isterdi ki tüm meclis arkadaşlarımız ve belediye başkanımızda burada olsun. Ama başkanımız yakın tarihte düzenleyeceği bir toplantıda bizlerle birlikte olacakmış” dedi. Mecliste geçirdikleri son dönemi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihine yönelik bir konuşma yapan Çıkıt, mecliste çalışan tüm arkadaşlarına gelecek hayatlarında başarılar diledi.

Son olarak söz alan Bakırköy Belediye Meclis Başkan Vekili Mahir Çelik, son meclis toplantısında kendilerini yalnız bırakmayan Ak Parti İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane’ye, Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Altun’a, meclis toplantılarını ilk günden itibaren izleyip kamu oyuna duyuran basın mensuplarına ve çalışmalarına katkı sunan herkese teşekkür ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi