2.5 YIL ATIL BIRAKILMIŞTI

2014 Yerel Seçimleri’ne 8 gün kala dönemin Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ve yönetimi tarafından projelendirilerek Ataköy’de açılışı yapılan nikah sarayı, işlevsiz geçen 2.5 yılın ardından konsept değiştirerek, şimdiki Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu tarafından “Milli Mücadele Eğitimciler Lokali, Tarık Akan Kültür Merkezi, Yaşar Kemal Kütüphanesi ve Etüt Merkezi” olarak yeniden hizmete alındı.

5 bin 500 metrekare alan üzerine 1. 300 metrekare kapalı alanı bulunan, iki adet gelin odası, 100 kişilik kafeterya ve büfe şeklinde dizayn edilen, engelli rampalarının yanı sıra engelli otoparkı da olan nikah salonunun açılışında konuşan Bakırköy eski Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, yerel seçimlere 8 gün varken salonun yönetim şekline dair kendilerinin bir işlem yapmasının etik olmayacağını, bunu yeni gelecek yönetimin belirleyeceğini söylemişti.

FİNAL EĞİTİM KURUMLARINA VERİLMİŞ

Yeni dönem Belediye Başkanı ve yeni dönem Cumhuriyet Halk Parti’si Belediye Başkan Adayı Bülent Kerimoğlu’nun ise, yerel seçime 4 gün gibi kısa bir süre kala, “Milli Mücadele Eğitimciler Lokali, Tarık Akan Kültür Merkezi, Yaşar Kemal Kütüphanesi ve Etüt Merkezi” dışında kalan son alanı da Final Eğitim Kurumları’na kiraya verdiği gazetemize ulaşan broşürle ortaya çıktı. Başkan Kerimoğlu’nun seçimlere 4 gün gibi kısa bir süre kala, belediyeye ait alanı özel işletmeye vermesi tartışılırken, söz konusu Final Eğitim Kurumları ile nasıl bir protokol yaptığı da  akıllarda soru işareti bıraktı.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi