Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören kursiyerlerin ve eğitmenlerin el emeği ürünlerinin sergilendiği okul bahçesinde düzenlenen açılışa Halk Eğitim Müdürü Şanver Aydın Demir ev sahipliği yaparken, İlçe Kaymakamı Nazmi Günlü eşi ile birlikte katıldı. İlçe Müftüsü Selami Aydın, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erol Demir,  İlçe Sağlık Müdürü Bekir Turan, Yenimahalle Muhtarı Nihat Şahin’in de hazır bulunduğu sergiye, çok sayıda davetli katıldı.

Bakırköy Halk Eğitim Müdürü Şanver Aydın Demir, eğitmenleri aracılığı ila unutulmaya yüz tutmuş iş kollarını tanıtmak ve topluma yeniden kazandırmak için büyük bir aile gibi çalıştıklarını dile getirerek, merkezlerinin bilgi ve beceriyle donatılmış bireyleri yetiştiren, “vatandaş olma bilinci” kazandıran, “öğrenmeyi öğreten” ve üretken bireyler olmalarını sağlayan öncü bir eğitim kurumu olmayı vizyon edindiğini söyledi.

Bakırköy Halk Eğitim Müdürü Şanver Aydın Demir, ulusal ve evrensel değerleri benimsemiş, araştıran, sorgulayan ve takım çalışmasına inanmış çağdaş Türkiye’nin bireylerini hazırlamayı da misyon edindiklerini ifade etti.

Mahmut Erdinç / Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi