Katılımın oldukça yüksek olduğu gecede konuşan Bakırköy Spor Kulübü Başkanı Basri Çifci, yeni sezona hızlı girdiklerini ve başarılarının kat ve kat artacağından kimsenin endişesi olmaması gerektiğini söyleyerek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Kulüp hesaplarında olan hacizden dolayı çalışmalarında zorlandıklarını belirten Çifci, geceye katılan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’ndan kulübün belediye ye olan 1 trilyon 600 bin TL borcuyla ilgili bir çalışma yapmasını istedi.

KERİMOĞLU’NDAN BÜYÜK JEST

Sporun birleştirici gücüne yürekten inandığını belirterek gecede konuşan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Spor Kulübü’nün geçmişte yaşadığı anlı şanlı günlerine yeniden döneceğine inandığını söyledi.

Bir belediyenin kendi spor kulübü ile arasında borç olmasının ayıplanacak bir olay olduğunu belirterek konuşmasını sürdüren Kerimoğlu, belediye meclis üyesi arkadaşlarının ve siyasi partilerin de desteği ile hukukun içerisinde, kulübün borcunu çözümleyeceğini ve var olan tüm borcunu sileceğini söyledi.

Büyük sevinç yaşayan kulüp yöneticileri ve taraftarlar, Bakırköylü sanatçı Zeynep’in sahne aldığı gecede gönüllerince eğlendiler.

Mahmut Erdinç / Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi