Gün boyu süren etkinliğe çok sayıda Bakırköylü katılırken, CHP İlçe Başkanı Asım Köksal Muş, Ak Parti İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, MHP İlçe Başkanı Turgut İnan ve İYİ Parti İlçe Başkanı’nı temsilen Alper İnanç, Ak Partili ve MHP meclis üyelerinin yanı sıra, Kent Konseyi yöneticileri, bazı muhtarlar ve STK temsilcileri de katıldı.

Bakırköylüler Derneği’nin siyasi düşünce ayrımı olmaksızın Bakırköylü olmak esasını gözeterek sergilediği dostluk davetine teşekkür eden siyasi parti temsilcileri, ortak noktada Bakırköy’ün faydasına olan her şeyde birlikte olduklarını söyledi.

Aşure’nin tadının, çeşitli yiyeceklerin bir araya gelmesiyle güzelleştiğini söyleyen Bakırköylüler Derneği Başkanı Nurdan Erdiş Başbay’da, “Bizler de, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, karşılıklı saygı çerçevesinde güzel bir Türkiye, güzel bir dünya oluşturabiliriz. Dün olduğu gibi bu gün de, ben değil, biz kavramıyla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Kuruldukları günden beri dernek bünyesinde çeşitli söyleşiler, müzik dinletileri, kurslar, spor faaliyetleri ve farklı etkinliklerle Bakırköylüler için etkin bir paylaşım platformu oluşturduklarını söyleyen Erdiş Başbay, “Önemli olan insanın doğduğu değil, doyduğu yerdir. Derdimiz de Bakırköy’ün iyiliği ve güzelliğidir” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Selvi Sarıtaç / Mahmut Erdinç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi