15 mahalleli Bakırköy’ün her mahallesinde bir seçim ofisi açarak çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen CHP Bakırköy İlçe Başkanı Asım Köksal Muş, hafta sonuna kadar tüm ofislerin açılışlarının tamamlanacağını belirterek, girmedikleri ev, sıkmadıkları el bırakmayacaklarını söyledi.

Zeytinlik Mahallesi seçim irtibat ofisinin açılışında konuşan Köksal Muş, Mart’ın sonunun bahar olacağını söyleyerek, bundan kimsenin şüphe etmemesi gerektiğini ifade etti.

SEÇİMİ KAZANACAĞIMIZA EMİNİM

CHP Bakırköy Kadın Kolu Başkanı ve aynı zamanda belediye meclis üye listesi kontenjan 3. sıra adayı da olan Nebahat Civan ve İlçe Gençlik Kolu Başkanı Gizem Başaran Arslan’ın da hazır bulunduğu seçim ofisi açılışında konuşan mevcut belediye başkanı ve CHP Bakırköy Belediye Başkan Adayı Bülent Kerimoğlu, seçimi kazanacaklarından emin olduklarını söyledi.

Bakırköy’ü yüzde 70 oy oranı ile alacaklarını iddia eden Kerimoğlu, açılışa gelmeden önce anket sonuçlarını aldığını ve yüzde yetmişe yaklaştıklarını gördüğünü ifade ederek, “Bu bizi kesmez. Daha da üstüne çıkacağız inşallah” dedi.

VATANDAŞIN GÜNDEMİNDE BEKA SORUNU YOK

Ülkenin geleceğine yönelik bir saldırı varsa, 81 milyon yurttaşın canını ve kanını ortaya koyacağını söyleyerek konuşmasını sürdüren Kerimoğlu, sokak çalışmalarında gördüklerini aktardı. Vatandaşın gündeminde beka sorunu değil, işsizlik, özelleştirme, üretimsizlik, yoksulluk, pahalılık, mülteci ve ormanların yok edilmesi sorunu olduğunu söyledi. Beka sorunu olduğunu iddia edenlerin, kendi iktidarının peşinde olanlar olduğunu iddia etti.

Seçimlere 25 gün kaldığını ve daha çok çalışmaları gerektiğini de sözlerine ekleyen Kerimoğlu, “Birlikte çalışacağız, birlikte yöneteceğiz İstanbul’u. Bakırköy’e yakışır bir sosyal demokrat iktidarı hep birlikte sürdüreceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı.  Seçim ofisinin kesilen kurdelesinin ardından, partililer bir müddet sohbet etti.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi