17 Kasım Cumartesi günü, Başakşehir Göl Kenarı Şark Sofrası’nda, yerel basını ağırlayan ilçe başkanlığı önemli ipuçları verdi.

Başkan,  tek başına CHP olarak değil “AKP gitsin” diyen birleşenlerle birlikte girecekleri seçimde iddialı olduklarını dile getirdi.

Bir gazeteci,  HDP ve diğer muhalif partilerle yapılan gizli görüşmesini sorduğunda, Başkan Mustafa Erdemir ”Gizli değil, görüşüyoruz; AKP  gitsin diyen birleşenlerle hem fikiriz.Antlaşma ve uzlaşma koşulları adayın netleşmesi sonrasında olacaktır.” dedi.

 “Başakşehir  AKP’nin kalesi mi ?” sorusuna, CHP İlçe Başkanı “Başakşehir üç bölümden oluşuyor, Bahçeşehir, orta bölüm ve Başakşehir. Öncelikle şunu söyleyelim Arnavutköy gibi AKP’nin kalesi değil.  Bahçeşehir çağdaş ve demokrat insanların çoğunlukta olduğu, orta bölümün karışık olduğu ve Başakşehir’in AKP ağırlıkta olduğu bir ilçe. Buralarda ev ziyaretleri yapıyoruz Başakşehir’de site yönetimleri ni ele geçirmiş durumdalar onları aşarak yeni yöntemlerle ziyaretlerimize başlıyoruz” dedi.

Başakşehir’in ilçe bazında sorunlarının sorulması üzerine Başkan “Her bölgenin her noktanın emarını çekiyoruz.  Bunlara göre çözüm üretiyoruz.”  Dedi.

Toplantının sonunda ‘’İlçemizde temayül yoklaması olması için dilekçemi verdim.  Tahmini olarak, 24 Kasım Cumartesi günü Tüm aday adaylarımızın tanıtıldığı örgüt ve basınla birlikte bir toplantı yapmayı hesaplıyoruz.’’diyerek İlçe Başkanı Mustafa Erdemir konuşmasını bitirdi.

Kent Yaşam 

Editör: Haber Merkezi