Coronovirüs hastalığına yakalandığını öğrendiğinde Ankara’daki bir sağlık kuruluşunda tedavi altına alınan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı karantina sürecini tamamlayarak evine döndü. Eşi ve çocukları ile birlikte özel araçları ile İstanbul’a dönen Başçı’yı Bahçelievler’deki evinin önünde bir sürpriz bekliyordu. Partisi’nin Küçükçekmece Teşkilatı’ndan yöneticileri karşısında gören Başçı oldukça şaşırdı. Küçükçekmece İlçe Başkanı Eser Bozkaya, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Yasin Uluhan,  Gökhan Dizmen, Engin Sivrikaya, İlhan Yıldız, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Er ve kadın kolları yöneticilerinin hazır bulunduğu karşılama Başçı’yı oldukça duygulandırdı.  

“ SEVİNCİMİ İKİYE KATLADINIZ”

Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı “ Bu sürpriziniz benim için mutluluk verici bir an oldu. Sağlıklı bir şekilde evime dönebilmiş olmamdan kaynaklanan sevincimi ikiye katladınız. Lütfen sağlığınıza dikkat edin. Hem kendinize hem yakınlarınıza karşı sorumlu davranın. Ne kadar dikkat etsekte yine de yakalanabiliyor muyuz? Evet. Ben yakalandım. Fakat virüsü başkalarına aktarmamakta çok önemli. Bilimsel veriler sonucu ortaya koyulan tüm kurallara uymanızı rica ediyorum” dedi.

“BİZİM ABDULLAH AĞABEYİMİZ”

Gelecek Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Eser Bozkaya ise “  Sayın Genel Başkan Yardımcımızın zor günleri atlatarak evine dönmesinin sevinci içerisindeyiz. Kendisi ile yaptığımız görüşmede evine döneceği saati öğrenip sürpriz bir şekilde karşılamak istedik. Kendisinin Genel Başkan Yardımcımız olmasından daha önemli bir özelliği var. Küçükçekmece Teşkilatımızın manevi mensubu ve bizim Abdullah ağabeyimiz. Dolayısıyla ailemizin bir mensubunun hastaneden çıkışının  mutluluğunu yaşıyoruz.  Bir süre daha evinden dinlendikten sonra ülkemizin geleceğine hizmet edebilmek için çalışmalarına başlayacak inşallah.” diye konuştu.

 TAYFUN ERCAN – KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi