BAĞCILAR-Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde yapılan “Yerel Yönetimler ve Demokrasi” konulu panele katılarak geleceğin liderlerine önemli tavsiyelerde bulundu. Moderatörlüğünü Mustafa Aydoğan’ın yaptığı panelin konuşmacılarından olan Başkan Çağrıcı gençlere yönelik yaptığı konuşmasında,” Vatanına, milletine bayrağına ve dinine zarar vermeyen siyasi parti veya dernek fark etmeksizin her yerde olun” dedi.

‘BAĞCILAR YÜKSELEN BİR DEĞER’

Çağırıcı yaptığı konuşmasında Bağcılar’da yaptıkları çalışmalara değinerek, “Önce İnsan sloganıyla yola çıktığımız Bağcılar’da her zaman hemşerilerimizi ön planda tuttuk. Eğitimden ulaşıma, e-belediyecilikten kentsel dönüşüme kadar çok sayıda önemli projeye imza attık. Yaptıklarımız hem içeride hem dışarıda örnek alındı ve uygulandı.

92 yılında kurulan belediyemizi 25 yılda çok yüksek yerlere getirdik. Artık Bağcılar bir cazibe merkezi haline geldi. Dünyanın önde gelen firmaları ilçemizi tercih ediyor. Bağcılar geleceğin yükselen değeri” diye konuştu.

SORULARA YANIT VERDİ

Düzenlenen panelin soru-cevap bölümünde panele katılan gençlerin sorularını yanıtlayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı bir öğrencinin “Demokrasiyi bu yoğun nüfusa karşın etkin kullanabilmenizin sırrı nedir?” “Bizim en büyük avantajımız herkesi dinliyor olmamız ve ulaşılabiliyor olmamız.

İsteyen hemşerim her zaman bana ulaşabiliyor. Adaletli olacaksanız ulaşılır olacaksınız. Yaptığımız çok farklı etkinliklerle ve toplantılarla hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Onları dinliyoruz. İnsanoğlu her şeyi affeder ama adam yerine koyulmayı unutmaz. Bunu unutmayın” diye yanıt verdi.

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi