Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi.

 

Büyükçekmece Belediyesi Dalyan Sanat Cafe’de gerçekleşen toplantıda, son yerel seçimlerin üzerinden geçen bir yıllık süreç ve Haziran ayında yapılacak olan genel seçime yönelik çalışmalar değerlendirildi. Toplantıya katılan partililer CHP'ni birlik ve beraberlik içinde iktidara taşıyacaklarını belirterek, genel seçimler öncesinde çok daha fazla çalışacaklarını belirttiler.

 

“24 SAAT EMRİNİZDEYİM”

Toplantıda konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Hepinizi çok iyi tanıyorum. Ve biliyorum ki, Cumhuriyet sizin için çok şey ifade ediyor. Bu açıdan Cumhuriyeti layık olduğu noktaya taşımak adına, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak adına daha çok çalışalım. Önümüzdeki önemli bir seçim süreci var. Yaklaşan seçim döneminde sizlere canla başla destek vermeye hazırım. Geçmişte ve bugün halkımıza, milletimize hizmet edebilmek için sadece elimizi değil, kendimizi taşın altına koyduk. Bu partide aday olmuş arkadaşlarımız, bu partide bir yerlere gelmiş arkadaşlarımız, bu partide olmayan ama demokrasiden, insan hak ve özgürlüklerinden, Cumhuriyetten, Atatürk ilke ve inkılaplarından yana olan arkadaşlarımızla beraber 24 saat aralıksız çalışmak zorundayız. Ben 24 saat hiç uyumadan emrinizdeyim” ifadesini kullandı. Senay BADUR- Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi