Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Binkılıç Mahallesinde yoğun bir tempoyla yol, tretuvar yapımı, bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

İlçede büyük bir değişim ve gelişim seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in hizmet atağı uzak-yakın mahalle ayrımı gözetmeden ilçe genelinde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Binkılıç Mahallesinde başlatılan hummalı çalışmalarla mahallenin yolları ve tretuvarları yenilenerek vatandaşların kullanımına sunuldu.

“EKSİKLİKLERİ TAMAMLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ilçe genelinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti. Belediye müdürlüklerinin birbiriyle koordineli bir şekilde çalıştığını ifade eden Başkan Mesut Üner çalışmalar hakkında bilgi vererek mahallelerde bir yandan yol, kaldırım, tadilat çalışmaları yapılırken diğer taraftan da çocuk parkları, spor ve yaşam alanlarının da beraberinde yapıldığını ifade etti.

DAHA YAŞANILABİLİR BİR ÇATALCA

Çatalca’yı daha yaşanabilir bir hale getirmek ve vatandaşların ihtiyaç duydukları alanlarda eksiklikleri gidermek için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Mesut Üner, yapılan çalışmaların Binkılıç Mahallesine hayırlı olmasını diledi.

Binkılınçlı mahalle sakinleri Başkan Mesut Üner ve ekibine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Senay GÜNCAVAR-Kent Yaşam


Editör: Haber Merkezi