Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Mart 2019’a gerçekleşecek yerel seçimlerde, Ataşehir’i yönetmeye devam etmek istediğini belirterek, bir kez aday adayı olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Battal İlgezdi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Birbirimize ve geleceğimize sahip çıkarak hep birlikte kurduğumuz Ataşehirimiz; kardeşlik, komşuluk ve kültürlerin dayanışması sayesinde, bugün artık İstanbul’un odağında, yatırımcıları ve girişimcileriyle, esnafı ve işçileriyle, küresel ve yerel markaların istihdam odağı, hepimize huzurlu ve güvenli bir çatı ve en önemlisi kendimizi geleceğinde gördüğümüz bir memleket olmuştur.



‘Hak arayışının meşalesi olduk’

Elimizi taşın altına birlikte koyduk; çocukların kahkahası, kadınların güvenli sokakları, hastanın derman kapısı, emekçinin bir tas çorbası, uçurtmalara açılan parkları, sanata değer veren sahneleri, hak arayışının meşalesi olduk. Ayrım gözetmeksizin, katılımcı, halkçı, ilkeli belediyeciliğe sizin desteğinizle devam ettik. İşte Ataşehir’i bu büyük emeğin heyecanıyla korumak ve çok renkli yapısıyla yaşatmaya devam etmek için siz sevgili komşularımın da destek ve talebiyle Ataşehir Belediye Başkanlığı için yeniden aday adayıyım. Yalnızca oylarınıza değil, bir kez daha parti gözetmeksizin, dostluğunuz ve sevginize, birlikte çıktığımız ve beni hiç yalnız bırakmadığınız bu yola yine birlikte devam etmeye talibim.

‘Ataşehir’i ülkemizin umudu yapacağız’

İlçemize memleket diyebilmenin mutluluğuyla artık yönümüzü, içinde bulunduğumuz zor günlerden aydınlığa bir kapı; eğitimle, bilimle, inovasyonla, Cumhuriyet’in girişimci ruhuyla Ataşehir’i gençlerin ve tüm ülkenin umudu olma hedefine çevirme vaktidir.
En büyük gücü yine birbirimizde bulacağız.Selam ve sevgi ile.

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi