Bayrampaşa Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Türkiye’nin yarınlarını inşa edecek olan nesiller yetiştiren öğretmenlerin onuruna özel bir program düzenledi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde Labella Premium Topkapı salonda gerçekleştirilen programa Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Başkan Aydıner’in eşi ve Hayırevi Koordinasyon Merkezi Başkanı Melahat Aydıner, Bayrampaşa Müftüsü Yılmaz Küçük, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, ilçede görev yapan okul müdürleri ile yaklaşık 700 öğretmen ve eşleri katıldı.

‘TOPLUMUN HERYERİNDE VARLAR’

Programda konuşan Belediye Başkanı Aydıner, “Birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştiren eli öpülesi değerli öğretmenlerimize programımıza katıldıkları için teşekkür ediyorum. Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz yavrularımızı kıymetli öğretmenlerimiz sizler yetiştiriyorsunuz. Bu nedenle yaptığınız görev oldukça önemli ve oldukça anlamlı. Bugün öğretmenlerimizin günü, ancak bizim gönlümüzde 365 gün öğretmenlerimizin günüdür. Çünkü bizleri yetiştiren öğretmenlerimiz hayatın her anında, toplumun her kesiminde vardır” dedi.

ÖĞRETMENLERE İSME ÖZEL KALEM

Aydıner konuşmasının devamında, “Öğretmenlerimiz ile birlikte ülkemizin geleceği olan gençlerimizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla hazırlıyoruz. Bugün Bayrampaşa sizlerin sayesinde eğitimde de marka bir ilçe haline geldi. İlçemizde ve ülkemizde eğitim kalitesini en üst seviyeye çıkaran tüm eğitimcilerimizi tebrik ediyorum. Eğitimdeki başarı çıtasını hep birlikte daha yukarı çıkaracağız inşallah. Ben burada tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyor, vefat eden ve şehit edilen öğretmenlerimize de yüce Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı. Programda Kaymakam Canbaba, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yeniyol ve AK Parti İlçe Başkanı Kıdıl da birer konuşma yaptı. Programın sonunda Başkan Aydıner, isme özel hazırlanan kalemleri okul müdürlerine ve öğretmenlere hediye etti. 

Bilal ÇIĞRIM-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi