‘MİNİK BAŞKAN’ TALİMAT VERDİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle sabah erken saatlerde Ahmet Haşim İlköğretim Okulu’nun öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul eden Başkan Atila Aydıner, 23 Nisan’da koltuğunu minik Yusuf Korkut Eken’e bıraktı. Oldukça heyecanlı olduğunu belirten ‘minik başkan’ Eken, telsizle belediye personeline talimat verdi.
Tüm yurtta olduğu gibi Bayrampaşa’da da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, büyük bir sevinç ve coşkuyla kutlandı. Bu sene kutlamalarının adresi Semih Erden Spor Kompleksi yanı ve Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi oldu. Kutlama programına Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl ile öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.



Semih Erden Spor Kompleksi yanındaki etkinlik alanında gönüllerince eğlenen Bayrampaşalı çocuklar, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ndeki programda da folklor gösterileri sunup, şarkılar söyledi.



“KAHRAMANLIK DESTANLARIMIZ ÇOCUKLARIMIZA ANLATILMALI”
23 Nisan kutlama programında konuşan Başkan Atila Aydıner, “Bugünün ortağı ve geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gönülden kutluyorum. Dünyada çocuklara hediye edilen tek bayram 23 Nisan’dır. 23 Nisan’da bir yandan çocuklarımızı güldürüp eğlendirirken, diğer taraftan aziz milletimizin bağımsızlık yolunda çektiği büyük sıkıntıları ve şanlı zaferini evlatlarımıza anlatmak hepimizin görevi olmalıdır. 15 Temmuz da bu şanlı zaferlerden biridir. O nedenle aziz milletimizin tarih boyunca yazdığı kahramanlık destanları evlatlarımıza bir bir anlatılmalıdır. Dünyada büyüklerin çıkardığı savaşların içinde maalesef çocuklar hunharca katlediliyor. Bizler, çocukların öldürülmediği onların güldürüldüğü bir dünya arzuluyoruz” dedi.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi