“Planlama olmadan başarı gelmez”

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, play-off’tan çıkma konusunda beklediği sonucu alamayan Sarıyer Spor Kulübü futbol takımının, istenilen hedefe ulaşması için kulüp yöneticilerinin belli bir plan ve program çerçevesinde hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, Başkan Şükrü Genç’e verdiği destek için teşekkür etmek amacıyla basın mensuplarının da katıldığı bir kahvaltı düzenledi. Sarıyer Spor Kulübü Kafeteryası’ndaki kahvaltıya Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Sarıyer Spor Kulübü Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bayramali Koçoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şengül ve yerel basın mensupları katıldı.

SAFFET AKKOYUN: ŞAMPİYONLUK SÖZÜMÜZÜ TUTAMADIK

Kahvaltının Başkan Şükrü Genç’e teşekkür amacıyla biraraya gelinme nedeni olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Saffet Akkoyun, “Biz, Belediye Başkanımız Şükrü Genç’e şampiyonluk için söz vermiştik ama çeşitli nedenlerden dolayı bu sözümüzü yerine getiremedik. Bu konudaki üzüntülerimizi dile getirmek ve kulübümüze verdiği destekten dolayı teşekkür etmek için biraraya geldik. Katıldığınız için teşekkür ederim” dedi.

KOÇOĞLU: HER İKİ BAŞKANIMIZ DA KULÜBÜMÜZE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

Basın Sözcüsü Bayramali Koçoğlu ise Başkan Saffet Akkoyun’un kulüp için yaptıklarını ve verdiği katkıyı anlatmayı sevmeyen biri olduğunu ancak Sarıyer Spor Kulübü’nün yararı uğruna çalışmaktan neredeyse sağlığından olduğunu belirterek, “Hem Kulüp Başkanımız hem de Belediye Başkanımız, Sarıyer Spor Kulübü için çok şey yapıyorlar ama bunu yerine getirilmesi gerekli bir görev olarak gördükleri için her yerde anlatmayarak, bunun üzerinden prim yapmayı düşünmüyorlar. Ancak bizler her şeyi görüyor ve biliyoruz. Kendilerine bu konuda minnet ve şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN ŞÜKRÜ GENÇ: SARIYER’E DESTEK VERMEYİ SOSYAL SORUMLULUK OLARAK GÖRÜYORUM

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise yaptığı konuşmada her anlamda hedefe ulaşmak, başarı kazanmak için planlı hareket etmek gerektiğini vurgulayıp, Sarıyer Spor Kulübü yöneticilerinin de bir üst lige çıkma konusunda geniş kapsamlı bir plan yaparak, belli bir program çerçevesinde hareket etmelerinin daha doğru olacağını söyledi.

Sarıyer Spor Kulübü’ne destek vermeyi bir sosyal sorumluluk olarak gördüğünü ifade eden Başkan Genç şunları söyledi:

“Çocuklarımızı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, bağımlılıktan korumanın ve uzak tutmanın en güzel ve doğru yolu spor yapmalarını sağlamaktır. Sarıyer Spor Kulübü’nün başarıyı elde etmesi ve hedefine ulaşması için de herkesin sorumluluğunu bilmesi ve paylaşımda bulunması gerekir. Artık hiç bir şey tesadüflerle yürümüyor. Planlama yapan öne geçiyor. Bizim belediye olarak 6 yıldan beri çözmeye uğraştımız temel sorunlardan biri de Sarıyer Spor Kulübü’nün durumudur. Sarıyer Spor Kulübü’nün iyi analiz edilmesi gerekir. 6 yıldır hedefimiz şampiyon olup, bir üst lige çıkmaktı ama bunun gereklerini yerine getirmezsek, emekler boşa gider. Bundan sonraki hedefimiz gerekli planlamayı yapıp, play-off oynamadan üst lige çıkmanın yollarını aramaktır. Bu sezon ben şunu gördüm; Sarıyer Spor Kulübü için yapılan bir bütünleşme hemen play-off’u getirdi. Demek ki daha geniş tabanlı bir bütünleşme sağlansa, planlı, programlı hareket edilse şampiyonluk gelecek. Bu nedenle önce iyi bir analiz yapalım. Vatandaşlara neden başarılı olamadık, neler eksik kaldı, başka neler yapılması gerekir diye soralım, anket yapalım ve ondan sonra planımızı, prpgramımızı yapıp harekete geçelim. En doğrusu budur.”

(Tuncay DAĞLI)



Editör: Haber Merkezi