Beykoz 1908 Asbaşkanı ve Futbol Akademisi Sorumlusu Sedat Kaba, Beykoz Stadı’nında futbol okulunun farklı yaş gruplarının antrenmanını takip etti. Antrenmanlara oldukça geniş bir katılım olurken aileleri de minik sporcuları yalnız bırakmayarak tribünden heyecanlarına ortak oldu.

FUTBOL OKULUMUZA OLAN İLGİDEN MEMNUNUZ

Antrenmanları yakından takip eden Sedat Kaba, gazetemize yaptığı açıklamada “burada yepyeni bir yapılanma içerisine girdik. Teknik heyetimizi belirledik ve ilk etapta futbol Yaz Okulu ile yola koyulduk. Geleceğe yönelik ciddi projelerimiz var. Zaman içerisinde altyapı anlamında sağlam bir duruş ve konumu olmayan kulüplerin geldikleri yer ortada. Bu nedenle biz bu işe çok önem veriyoruz. Futbol Okulumuza hatırı sayılır bir sporcu katılımı var. Beykoz'u ne yapıp edip yeniden altyapı futbol okulu anlamında cazip kılmak istiyoruz, bu bir sorumluluk. Genç bir antrenör ekibimiz var, yeni gelen futbolcu adaylarına onlar açısından en iyi mesajı da bu kardeşlerimiz verecektir. Ben şahsen vaktim yettiğince hiçbir antrenmanlarını kaçırmak istemiyorum.” dedi.

“BÜYÜK SÜRPRİZLERE HAZIR OLUN”

A takımda hummalı bir çalışma içine girdiklerini belirten Kaba, “ Kamuoyunda büyük ses getiren bir hamle ile teknik sorumlu olarak Zafer Öğer'de karar kıldık. Kendisinin camiamıza hak ettiği başarılar getireceğine inanıyoruz. Elimizi taşın altına koyduk, Büyük Beykoz için her türlü küskünlükler, dargınlıklar artık son bulmalı. Bunun ne kimseye ne de kulübümüze yararı var. Geleceğe odaklanmak zorundayız. A Takım düzeyinde şimdilik son cümlem şu olsun ki sürpriz transferlerimize hazır olun.” ifadelerini kullandı. SIDIKA BAYLAN / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi