Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Ömer Lütfü Özenç ‘in gerçekleştirdiği sergi açılışına siyaset ve sanat camiasından ilgi ile izlendi.
Sanatçının kendine has tekniği ile üretilen yağlıboya eserlerin bir bölümü Çocuk onkolojiye bağış amaçlı satışa çıkarıldı. 
Yaklaşık olarak 20 yıldır resim yapan sanatçı , bağış amaçlı bir çok karma sergiye katılmış, sergi küratörlüğü yapmış ve kendisine ait özel sanat atölyesinde hem hobi amaçlı hem de ileri düzey teknik resim dersleri verdirmektedir. Yetenekli gençlere Güzel Sanatlar Akademilerine girebilmeleri ve sınavlara hazırlanabilmeleri amaçlı ücretsiz resim dersi verdirmektedir. 
Sanatçı “Mavi” isimli Kişisel resim sergisinin isminin Atatürk ‘ün gözlerinden esinlendiğini ve bir sanatçı olarak toplumda Atatürke ait izlerin hatırlatılması adına , Atatürk tablosu çalıştığını ve onun gözlerindeki mavinin bir metafor olduğunu çünkü denizde, gökte ve yerde görülen her mavi renkli tonun O’nun izlerini hatırlattığını söyledi. Bu amaçla sergide ağırlıklı olarak mavi renkler kullandığını ve sanatçı olarak topluma Atatürk ‘ün izlerini bir kez daha anımsatmak istediğini vurguladı.
Evrim Tok; “O mavi renk baktoğınız her yerde, hep orada. O ışık, O huzur ve O uyanışı temsil eden MAVİ dedi.
Sergi 19 Haziran 2022 pazar akşama kadar devam edecek.

Editör: Haber Merkezi