Şehir içine sıkışmış, dağınık bir şekilde çalışmalarını sürdüren plastik üreticilerini modern bir üretim alanında toplayacak olan Kırklareli Vize’de kurulan Türkiye’nin ilk özel ihtisas organize sanayi bölgesi PAGDER -ASLAN OSB’nin bulunduğu coğrafya arsa yatırımları içinde yeni cazibe merkezi haline geldi. Deprem haritasında da en düşük risk kategorisi olarak gösterilen dördüncü bölgede yer alması nedeniyle Kırklareli Vize, Pınarhisar – Sütlüce Köyü ve civarı Şayir Gayrimenkul A.Ş. içinde gözde yatırım merkezi oldu.

PINARHİSAR’DA 100 BİN NÜFUS BEKLENİYOR

Şayir Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şayir: “Plastik Sanayinin hayat bulacağı bir alan olan Pagder - Aslan Organize Sanayi Bölgesine uzaklığı 8 Km olan bölge, yatırımlar açısından daha cazip hale gelmektedir. Pınarhisar - Sütlüce arsa projemizden bahsetmek istiyorum.

İstanbul, Sütlüce arası 158 km, Kırklareli Sütlüce arası 47 km. Sütlüce Kıyıköy arası 68 km. Çilingöz Tabiat Parkı ve denize 80 km. mesafede bulunuyor. Sütlüce, içinde Ahmetbey ana karayolu ve deresinin geçtiği güzide köylerimizden bir yerleşim alanıdır.

Yanı başında bulunan 1. Gölet’e 1300 metre 2. Gölete 2.500 mt uzaklıkta bulunmaktadır. Kurulacak olan Pagder-Aslan Organize sanayii ile birlikte köyün nüfusunun 19 bin, Pınarhisar’ın nüfusunun köyleri ile birlikte 100 bin civarında olacağı tahmin edilmektedir. İnsanlarımız hem istihdam sorunu yaşamayacak. Hemde doğa ile iç içe kendi bahçeleri içinde müstakil yaşam sürebilecekler. Bir yanda istihdam, bir yanda müstakil yaşam. Büyük kentte yaşamaktan sıkılanların, içinde bulunduğumuz dönemde bundan daha iyi bir fırsat bulması oldukça zor diye düşünüyorum.


500 metrekareden, 12 bin metrekareye kadar çeşitli arsalarımızın olduğu Sütlüce çevresinde bulunan bu arsalarımızın tapuları hazır durumda olup %30 peşinatla 12 ay, 24 ay veya 36 ay taksitli ödeme seçenekleriyle yatırımcı dostlarımız için projelendirdik. Dostlarımız bu arazileri ister tarımsal alan, ister inşaat alanında kullanabilirler.
Sütlüce Köyü bölgesinde arsa projemizden yatırım amaçlı yararlanmak istiyorsanız bizden detaylı bilgi almanızı öneriyorum” diye konuştu.
 

Kent Yaşam Gazetesi

Editör: Haber Merkezi