Son olarak 46 yaşındaki Tahsin Danışmaz yönetimindeki yalıtım malzemesi yüklü 34 BM 3436 plakalı kamyonet aynı yolda virajı dönemeyince yol ortasında takla attı.  Kaza sırasında şoför mahalline sıkışan sürücü Kadir Sezer, yardıma gelen itfaiye ekibi tarafından kurtarılarak, hastaneye kaldırıldı.

Aynı yerde sürekli kaza yaşandığını söyleyen başka bir kamyonet sürücüsü Tahsin Danışmaz ise, “Burada daha önceleri de defalarca trafik kazası yaşandı. Mutlaka önlem alınması gerekiyor. Ağır tonajlı araçların bu yola girmemesi için uyarı tabelaları koydular ama keskin virajlar hala var. Yolu bilmeyen sürücüler virajı alamadığı için bu tür kazalar meydana geliyor” dedi.

Bahçeköy’den hem Zekeriyaköy hem de Merkez Mahallesi yönüne ulaşım sağlayan yol dar ve virajlı olduğundan sürücülerin yavaş ve dikkatli seyretmesi gerekiyor. Ayrıca Zekeriyaköy kavşağı çok daha dar ve keskin bir vijara sahip olduğundan ağır tonajlı araçların buradan geçmesi yasaklanmış durumda. Ancak tüm uyarı ve önlemlere karşın daha önceleri de otobüs, minibüs, kamyonet ve otomobili gibi çok sayıda araç burada kaza yapmış, birçok vatandaş yaşamını kaybederken çok sayıda kişi de yaralanmıştı.

Tuncay Dağlı-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi