KÜÇÜKÇEKMECE- Belediye Başkan Aday Adayı Burçin Baykal neden aday adayı olduğunu ve seçilmeleri halinde gerçekleştirmeyi düşündükleri projeleri, CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Turgay Özcan ile paylaştığını ifade ederek bilgi alışverişinde bulunduğunu söyledi.

Burçin Baykal yaptığı açıklamada “Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanımız Turgay Özcan’ı partilimiz Aykut Dursunoğlu ile birlikte ziyaret ederek Küçükçekmece’mizin gündemine dair görüşmeler yaparak bilgi alışverişinde bulunduk. İlçe Başkanımız Turgay Özcan’a bize göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.  

BAŞKAN ÖZCAN “HER ADAYLARIMIZA EŞİT MESAFEDEYİZ”

CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Turgay Özcan, Burçin Baykal’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhuriyet Halk Partisi içinde genel anlamda seçim ve siyasetimizin nasıl olması gerektiği hakkında hoş bir sohbet gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Başkan Turgay Özcan, “CHP’nin çatısı altında siyasete giren tüm adaylarımıza eşit mesafedeyiz.  Partimize gönül veren, aday adayı olan herkes bizim için değerli ve başımızın tacıdır” diye konuştu.

Başkan Özcan, CHP Küçükçekmece Belediye Başkan aday adayı Burçin Baykal’a seçim ve siyasi çalışmalarında başarılar dileyerek ‘yolu açık olsun’ dedi.

Senay BADUR- Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi