BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ

Aday adaylık başvurusu sırasında bir konuşma gerçekleştiren Arnavutköy Belediye Başkan Aday Adayı Cahit Alma, ‘Genel merkezimiz her kimi seçerse seçsin biz onun arkasında dururuz. Çünkü Arnavutköy’ü ben olarak değil, biz olarak yönetmeye talibiz. Allah’ın izniyle biz bunu başaracağız, en büyük amacımız budur” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI

Arnavutköy’ün yıllardır kötü yönetildiğini söyleyen Alma, bizim yönetimimizde ayrışma olmayacak diyerek şu cümlelere yer verdi; “Adaylığımız belli olduğu zaman biz ya da başka bir arkadaşımız hiç önemli değil, bütün arkadaşların hepsini ziyaret edeceğiz. Çünkü ‘Türkiye hepimizin ortak paydasıdır’ partiler burada araçtır, amacımız Türkiye’dir, amacımız birbiriyle kaynaşan ve birlik olan bir Arnavutköy yaratmaktır, yani Türkiye’yi yaratmaktır” dedi.

HALKIMIZ 31 MART’TA ‘TAMAM’ DİYECEK

Seçimlere yönelik düşüncelerini de açıklayan Alma, “Ben inanıyorum ki halkımız 31 Mart 2019 da ‘tamam’ diyecek ve partimiz uygun görürse, bizler Arnavutköy’ü Arnavutköylülerle yöneteceğiz” diyerek dosyasını CHP İlçe Başkanlığı’na teslim etti.

Cahit Alma’nın Belediye Başkan Aday Adaylık dosyasını aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan İlçe Başkanı Ruhi Tuncel, “Partimizde aday adaylık sürecinde başvuru yapan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçilecek adayımız kim olursa olsun her zaman arkasında olacağız” dedi. TUĞÇE HUY/KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi