Çatalca’da yapılmamış çalışmaları, projeleri yaptığı için vatandaşlar tarafından “İlklerin Başkanı” olarak nitelendirilen Başkan Mesut Üner yine bir ilke imza atarak hayvan yetiştiricileriyle kahvaltı programında bir araya geldi. İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcılarının katılımı ile gerçekleşen programda Başkan Mesut Üner, Çatalca’nın İstanbul’un kurban kesim üssü olduğuna dikkat çekti.

MUTLULUK VERİCİ

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner sözlerinde, “Çatalca’mız gerçekten İstanbul’un kurban kesim üssü haline geldi. Sadece merkezimize değil artık mahallelerimize de bayramda İstanbul’un dört bir yanından insanlarımız akın akın geliyor. Bu oldukça sevindirici çünkü kurban kesimi için gelen vatandaşlarımız aynı zamanda mahallelerimizi tanıyor, alışveriş yapıyor” ifadelerine yer verdi.

HEDEFİMİZ ÜRETEN BİR ÇATALCA

Çatalca’nın tarımda ve hayvancılıkta 1. sırada yer alması hedefiyle çalışmalar yaptığını belirten Başkan Mesut Üner, “1115 km² yüzölçümü olan İlçemizi tarım ve hayvancılıkta ilk sıralara taşımalıyız. Bizler hepimiz büyük bir aile olduk, el birliği ile çalışacak bu hedeflerimize ulaşacağız. Hayvan yetiştiricilerimizle bir araya gelmek bizler için çok önemli. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağız. Bizler görevde bulunduğumuz 3 yılda ilçemizin ihtiyacı olan sosyalleşme, yapılaşma projelerimizi hızla hayata geçirdik. Önümüzdeki dönemde de hayvancılık, çiftçilik ve turizme dair büyük projelerimizi hayata geçireceğiz. Üreten bir Çatalca olma yolunda hızla ilerliyoruz. Çatalca’mızı üretimde, hayvancılıkta, tarımda 1. sıraya el birliği ile taşıyacağız. “Üreten bir Çatalca” olma hedefimize, hazırladığımız projelerimizle hızlı adımlarla hep birlikte ulaşacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi