Çatalca da her gün bir projenin yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulurken, aynı hızla yeni bir projenin temeli atılıyor. 39 mahalle bazında çalışmalar hız kesmeden devam ederken, 7’den 70’e herkesin kendisini bulabileceği ve hizmet alabileceği vizyon projeler Başkan Mesut Üner tarafından tek tek hayata geçiriliyor.

DEPREM RİSKİ TAŞIYAN İŞ HANININ YERİNE MODERN TİCARET MERKEZİ

Çatalca geçtiğimiz günlerde kapsamlı ve titizlikle hazırlanan Kültür ve Sanat Merkezi projesinin başlayacağı müjdesini alırken hemen ardından Belediye Ticaret Merkezi yapımının başladığı haberiyle de yeni bir projenin daha hayat bulduğunu öğrendi. Deprem riski taşıyan ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermeyen Belediye İş Hanının yerine, içinde butik alışveriş merkezinin de yer aldığı, depreme dayanıklı modern bir ticaret merkezi yapımına başlandı.

“BÜYÜK İŞLER, ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR ORTAYA KOYDUK”

Belediye Başkanı Mesut Üner, Ticaret Merkezinin şimdiden ilçeye hayırlı, uğurlu olmasını dileyerek, “Çatalca’mızda vatandaşlarımızın daha rahat ve huzur içinde yaşaması için çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşlarımızın bizden talepleri ve ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza yön vererek projelerimizi oluşturduk. Gerçekten kısa bir sürede büyük işler, önemli çalışmalar ortaya koyduk. Çünkü bizim için her şeyden önemlisi ilçemiz, ilçemizin geleceği, vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu. Kapsamlı ve her mahallemize ulaşarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle meydanları projelerimizle her mahallemize dokunuyor, vatandaşlarımıza yaşam alanları, çocuklarımıza parklar bahçeler yapıyoruz. Eğitim, spor ve kültürel çalışmalarımızı ara vermeden gerçekleştiriyoruz. Millet Bahçesi projemiz, otopark projemiz tamamlanmak üzere, yaşam vadileri yapıyor, tarihimize sahip çıkarak restorasyon çalışmaları gerçekleştiriyor, ilçemizin tarihi dokusunu ortaya çıkarıyoruz.  İlçemizle ilgili projeleri sadece hazırlamakla kalmıyor hızlı bir şekilde de hayata geçiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla Çatalca’mızda bir kent kimliği ortaya çıkmaya başladı. Çatalca’mızın kinliğini yansıtan projelerle adından söz ettireceğiz. Belediyemize ait iş hanımız vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamayan ve deprem riski taşıyan bir binaydı. Hazırladığımız proje ile bu alana çok daha modern ve içinde butik alışveriş merkezinin de yer alacağı yepyeni bir ticaret merkezi yapımına başladık. İlçemize değer katacak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Ticaret Merkezimiz şimdiden ilçemize hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi