ONLAR ÖZ EVLADIMIZ, ÖZ YOLDAŞIMIZDIR

Toplantıyı açan ve ilk konuşmayı gerçekleştiren İlçe Başkanı Ruhi Tuncel, “Şuanda bize kim müracaat ettiyse bizim öz evladımızdır, öz yoldaşımızdır. Biz onlarla sonuna kadar yürüyeceğiz. Lakin partinin kime karar vereceği ayın 15’inden sonra açıklandığında biz o aday ile yola devam edeceğiz” diyen Tuncel, her iki adayada eşit mesafede olduklarını söyleyerek iki adayada başarılar diledi.

EDİNDİĞİM BİLGİ VE TECRÜBEYİ AKTARMAK İÇİN ADAYIM

Daha sonra adaylardan ilk konuşmayı gerçekleştiren Özlem Kutbay, “Şimdiye kadar edinmiş olduğum bilgi ve tecrübeyi aktarabilmek üzere aranızda bulunmaktayım. Görev aldığım dernekler ve şuan burada yapmış olduğumuz tüm toplumsal etki yaratan çalışmalarla edindiğim bilgi ve tecrübeyi arnavutköy halkına aktarmak, güçlü projelerle ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile görev yapmak üzere belediye başkanığı için aday adayıyım” diyen Kutbay, içinde bulunduğumuz sosyal ve ekonomik kaosun içinde birbirimizin elini tutmaya ve birbirimize kenetlenip mücadele etmeye eskisinden çok daha fazla ihtiyaç olduğunu söyleyerek sosyal belediyecilik anlayışının burada hayat bulduğunu ifade etti.

ARNAVUTKÖYE CHP BAYRAĞINI DİKECEĞİZ

Ardından konuşmasını gerçekleştiren Cahit Alma, “vatana, millete ve devlete hizmet etme yolunda ortak bir değer CHP çatısıdır. Benim için bu hizmet aşkı ile inşaallah genel merkezimiz ben ya da diğer aday arkadaşlarımız hiç fark etmeksizin bir bütün olup Arnavutköy’de CHP bayrağını Allah’ın izniyle ve sizlerle birlikte dikeceğiz” diyen Alma Güneş’in ilk doğduğu kentte doğduğunu belirterek Arnavurköye de bu güneşi getireceklerini söyledi. TUĞÇE HUY/KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi